01.11.05
12:19
Зна4и имам проблем с корема.Горе-долу ми е оформен имам пло4ки но не се забелязват от мазнините.Кажете ми как да ги махна.Ходя на фитнес но незнам какво упражнение да правя.
01.11.05
12:23
Упражнения: коремни преси, повдинане на краката от лег или вис. 2 пъти в седмицата по 15-20 повторения.
Хранене: намаляваш колкото се може въглехидратите и наситените мазнини (вафли, кифли, баници, ориз, царевица, бял хляб, подсладени неща). Ядеш месо, яйца, риба, зеленчуци в по-умерени количества по 4-5 пъти на ден.
На такъв въпрос - такъв отговор :wink:
01.11.05
13:40
да то4но тва трябва да правиш ,но най-важно при корема е хранителния режим и аеробика или голямо движение(бягане,изка4ване на стълби :lol: )
успех 8)
06.07.06
23:01
[quote author=“manson”]Упражнения: коремни преси, повдинане на краката от лег или вис. 2 пъти в седмицата по 15-20 повторения.
Хранене: намаляваш колкото се може въглехидратите и наситените мазнини (вафли, кифли, баници, ориз, царевица, бял хляб, подсладени неща). Ядеш месо, яйца, риба, зеленчуци в по-умерени количества по 4-5 пъти на ден.
съгласен съм с тебе бате обаче по-лесно ще му е и със кардио(бягай всяка сутрин,карай колело ит.н)
:D
06.07.06
23:03
[quote author=“ExtazistiS”][quote author=“manson”]Упражнения: коремни преси, повдинане на краката от лег или вис. 2 пъти в седмицата по 15-20 повторения.
съгласен съм с тебе бате обаче по-лесно ще му е и със кардио(бягай всяка сутрин,карай колело ит.н)
:D
Радвам се че си съгласен с мен, но тематата е от ноември миналата година :wink: