06.07.06
08:49
Какво ще кажете-възможно ли е...
Тежа 56 кг, момиче съм..висока 1,68..Дали за 3 седмици на строго нвд и яко кардио по 40-50 мин най-много 2 пъти на ден,но задължително всеки ден, + L-Karnitin, ще сваля няколко кг..Дали ще махна малко паласки..малко корем..
Благодаря ви..
Зависи от много неща, но според мен ще свалиш 3-4 кила, стига да спазваш това, което си написала :)
Е какво да ти кажат? “Строго НВД” строг беше даскала ми по български до 8-ми клас, от къде да знаем какво имаш предвид?По принцип 2-3-4 кг могат да се свалят за 3 седмици, но все пак зависи - до сега с какво си се хранила,как си тренирала, и наи-важното каква ти е НВД?
07.07.06
02:22
Е какво да ти кажат? “Строго НВД” строг беше даскала ми по български до 8-ми клас, от къде да знаем какво имаш предвид?По принцип 2-3-4 кг могат да се свалят за 3 седмици, но все пак зависи - до сега с какво си се хранила,как си тренирала, и наи-важното каква ти е НВД?
2-3-4 кила може да се свалят и за 5-7 дена. Въпроса е почти изцяло до ГЕН! Някои могат да си мелят като свине и дори да свалят, други да ядат по 2 ябълки и никакъв резултат. :evil:
За 1 седмица?! Ти чуваш ли се какво говориш?! Момичето ако кара само на чай и вода ще ги свали за 1 седмица, но нали целта е да запази теглото (и здравето) си след свалянето стабилни. Не знам другите с повече опит от мен как мислят, но според мен 4 кг за 7 дни си е напълно неправилно и ще навреди на организма.
ForsakenSoul, естествено че с две ябълки на ден няма да отслабнеш (откъм мазнини). По темата - Ели, никой не може да ти каже какъв ще е ефекта просто така. На всеки се отразява различно и докато не опиташ няма да разбереш. А ако спазваш всичко, което каза някакъв ефект ще има 100%. И въпроса определено не е изцяло до ген - гена може да ти помогне но всичко си зависи от теб.
ForsakenSoul момичето иска да свали мазнини и си го е написала - корем и паласки, тъи че е малко нереално да се смята, че с правилна НВД ще успее да свали 2-3-4кг мазнини за 5 дни. Тия истории с разделното хранене, лечебния глад и диети от сорта на две ябълки или една салата на ден са за други форуми :wink:
07.07.06
21:19
Ако си хубава те зимам за гадже и без диети ще сваляш!
:D Благодаря на всички за отзитчивостта :)) ще си спазвам НВД-то..пък каквото стане..:))Относно карането само на чай и ябълки..че се отслабва-отслабва се..ама не води до нищо хубаво..Радвам се,че намерих този сайт и този форум, защото наистина са страшно полезни:)
Слънчев ден:))
08.07.06
15:16
Ако излишъка е очевиден ще успееш, но със сигурност ще има резултат колкото ще да са излишните килограми.
А сега един въпрос от мен : АКО ТИ КАЖЕМ, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ЩЕ СЕ СПРЕШ ЛИ?Мисля, че от такива въпроси няма смисъл, дай всичко от себе си и ще видиш, че ще се получи. Ако имаш конкретен въпрос-задай го и ще ти бъде отговорено. Не си казала на колко години си :?: :!: :?: