Проблем със ставите

07.07.06
13:22

Значи , преди няколко седмици започнах да тичам , и след около 2 седмици ежеднежно тичане започнаха да ме болят глезените , болката не беше постоянна а само в началото когато тръгвам да тичам и после утихва.
Точно по същото време започнаха да ме болт китките (правех само лицеви и дигах дъмбел за бицепс и зад глава за трицепс) , така в момента болката в китките и глезените вече я няма но се притеснявам че пак ще се появи
От 1 седмица тръгнах и на фитнес , още след първата тренировка се обади лакътят ми (преди 2 години имаше един период около 2 месеца , в които ме боляха адски много лактите ) и когато го стои сгънат за малко по дълъг период и го изправя , се чува едно припукване (кости ли са , хрющяли ли , сухожилия нз) и изпитвам адска болка , левия лакът даже не мога да го изправя докрай , 3 дена след последната тренировка(спрях ги за малко зарад шибаната болка) лакътят ми мина , но също имам чувството че при следващото по сериозно натоварване отново ще има последствия .
Казах на майка ми , тя вика да ида на лекар да ми пуснат изследвания на кръвта , щот кат малък е имало няква вероятност да фана артрит , а аз секи ден си викам , ше ида на лекар и се отлагам
Според вас възможно ли е да е артрит , ако не на какво би могло да се дължи тази болка в ставите
Надявам се да ми помогнете , щот вече не моа се трая , тамън се захвана с нещо и тялото ми ебава майката ....

07.07.06
13:24

на каква възраст си ?

07.07.06
13:24

[quote author=“cleaner”]на каква възраст си ?

15 (навършвам ги този месец)

07.07.06
13:29

купи си от аптеките “калций с витамин Д на едно” и направи един курс от коло месец но непрекаляваи на година максимум 2 курса защото  калция може да ти образува камъни в бъбреците

07.07.06
20:10

[quote author=“cleaner”]купи си от аптеките “калций с витамин Д на едно” и направи един курс от коло месец но непрекаляваи на година максимум 2 курса защото  калция може да ти образува камъни в бъбреците

Ами аз на ден ям две кисели млека , пия 2 чаши прясно мляко , и сиренце си похапвам , отделно пия 6 таблетки бирена мая на ден (5.75 mg калций в всяка) трябва ли ми още ?

А по въпроса за артрита , какво мислите ?

09.07.06
19:00

Пич имам подобни на твоите проблеми само че на всяка става от врата до петите..аз съм на 19 години и аз се чудя да нямам някви артрити и тн...направих един “цикъл” с глюкозамин и хондроитин и като че ли имаше малко подобрение ама нз..Тва лято сигурно ше ходя на кални бани..не съм бил на лекар ама не ми се и ходи..имам чувството че ше ми каже нещо което не искам :) пък и още се търпи.След лятото мисля обаче да ида да видим що така става..;)

09.07.06
20:05

купете си калции с витамин д нищо неви коства да пробвате 7 лв струва опаковката пробвайте и след това ако неви помогне правете какото трябва - доктори и тн. аз на 25 имах проблем и мисля че това ми помогна

09.07.06
22:50

Ммхм 10х cleaner ще го пробвам това..пък дано са упраим.

09.07.06
22:57

Ами аз да кажа новините докат са горещи:)
Вчера пак бях на фитнес (натоварването беше много по голямо от предния път) и сега проблем създава само дясната китка , ще наблегна на калция и дано се оправи положението за винаги :)

[quote author=“obelka”]Пич имам подобни на твоите проблеми само че на всяка става от врата до петите..аз съм на 19 години и аз се чудя да нямам някви артрити и тн...направих един “цикъл” с глюкозамин и хондроитин и като че ли имаше малко подобрение ама нз..Тва лято сигурно ше ходя на кални бани..не съм бил на лекар ама не ми се и ходи..имам чувството че ше ми каже нещо което не искам :) пък и още се търпи.След лятото мисля обаче да ида да видим що така става..;)

имах подобен на вашия проблем но само с коленете , глюкозамин и аминокиселини- това е истината. и то в големи количества.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1