09.07.06
19:19
Момчета какво препоръчвате за разтегнато сухожилие?Доколкото прочетох Волтарен Емугел и калции помагали.Някои ако е разтягал нека каже с какво друго е мазал и пил..аз бях на лекар тои видя и ме изпрати по живо по здраво без да предпише нищо,каза почивка само.И има един проблем че разтегнатото сухожилие е някаде на корема отдолу и каквото и да тренирам все се натоварва..в пълен покои ли трябва да е докато мине..
При мен се оправи за 14-15 дена само с волтарен.Особено първите дни след намазване почти не усещах болка.
При всички случаи ако искаш да се оправи по-бързо му дай пълна почивка :!: Нищо няма да загубиш от формата си за 2 седмици 8)
09.07.06
22:42
10х момчета ще си купя това гелче аз и ще му дам почивка...д..ба и травми шибани.
Един приятел има разтегнато сухожилие между к*ра и самия крак - там свивката дет е (много е болезенено и аз съм разтягал там) и го маже с фастум гел и уж вика че помага ама нз..
Не е при мен листовката, но все си мисля, че основната съставка на Волтарена беше диклофенак.Може и да бъркам.
Айде и да се възстановиш бързо :lol:
10.07.06
16:23
волтарена не помага! само премахва болката и ако тренираш още ще го прецакаш. почивка!
аз се мажа с рефригеранс
купува се от ветеринарна аптека щото е за коне по принцип :) ма точно за тва действа доста добре
иначе вие къде точно мажете ? аз около ставите щото некои познати мажат по цялата дължина на болката!