Десети ден на НВД, свалил съм един килограм. Нормално ли е,малко ли е.

08.07.06
13:57

.
Здравейте, сигурно някой ме помнят от 10-тина дена ..

Десети  ден съм на долното НВД, което си направих базирайски се на материали тук и съм свалил 1кг. (може би 900гр, ако трябва да съм точен)
Въпроса ми е нормално ли е, малко ли..  или е много?
От 84кг. станах 83кг.    ( ръста си е същия 184см.  :roll:  )

Като имате предвид, че строго съм се придържал към нея, като изключим един ден (шестия, който всъщност ми се брой за зареждащ, какъвто ще е и другиден).
Почнах да ходя и повечко пеша от преди..  И кардиото ми е през ден, рано сутринта ..

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17500

Въпроса ми, миясля че е навреме, тъй като няма смисъл да продължавам ако вървя в грешна посока ..

Мерси.

.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:26.

08.07.06
14:23

Мисля,че трябва да са към 2-2,5-3. Но едно кило също е много добре. Защото си сигурен, че това, което си махнал са си мазнини.

08.07.06
15:05

Отначало доста вода се изхвърля и се наблюдават повечко свалени килограми, обаче при тебе вземи си сметни калорийния баланс и после си изчисли калориите от храната, която приемаш.

08.07.06
15:28

да при мене е така отначало свалих 5 кг за  8 дена ==>значи сам изхварлил водата от тялото:)

09.07.06
23:28

Не е нормално. Това при всички случаи е вода и изчистване на червата, а не топене на мазнини. 1 кг. сваляне на тегло никога не би могло да е показателно по принцип, а като за начало е много малко.

RI

10.07.06
13:06

1 килограм е напълно нормално не объркваите 4овека препоръ4ително е да се свалят по 0.5кг на седмица така 4е....

10.07.06
16:52

Аз за 20 дена свалих 7-8 какво пак ли е вода !? 8 сантиметра талия брееййй че воден съм бил ! А пича за толко време 1 кило си е много малко поне мое мнение ;)

10.07.06
21:58

Е кво аз за 6 месеца свалих 15 килограма,но първите 2 седмици свалих 8 килограма(което знам,че е 80% вода),след което имаше застой и постепенно свалих и останалото...

10.07.06
22:27

Да не е пък да си заякнал и то да е компенсирало :wink:  :?:

добре си е 1 кило ,ако са само мазнини.

14.07.06
13:25

[quote author=“KOBAKA”]Аз за 20 дена свалих 7-8 какво пак ли е вода !? 8 сантиметра талия брееййй че воден съм бил ! А пича за толко време 1 кило си е много малко поне мое мнение ;)

Организма на човека в по-голямата си част е вода,а няма как за 20 дни да си свалил даже повече от 2-3 кг мазнини,което означава,че другото е вода. :wink:

14.07.06
14:35

[quote author=“RinTin”]1 килограм е напълно нормално не объркваите 4овека препоръ4ително е да се свалят по 0.5кг на седмица така 4е....

Обърква...този, който никога не е свалял... :roll:
Първите няколко седмици се сваля много. Половин кило...това е след като се стабилизира. Виж djpetko- това е нормално сваляне. Разбира се, ако има какво да се сваля... :roll: Съвсем забравих, че тук е пълно с анорексички... :roll:

SC

17.07.06
23:47

Само с диета и сутрин бягане ли сваляте??

PL

18.07.06
08:57

е според мен и от това което четох с нвд-то изгаряш мазнини и при добри тренировки оформяш тялото...
тоест ако има промяна в тялото ти и ти харесва начи сичко е наред , ще видя аз за 10 дни кво ше направа...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1