Novak vav foruma pita kfo da pravi sas jivota si :D

Темата е заключена.
EK

17.09.04
22:58

zdr az sam savsem nov i smqtam da treniram sriozno ve4e na 16 god sam imam silno jelanie da trebniram za6toto imam ve4e ne6to kato komplex kato gledam horata okolo men kak izglejdat i kato gi sravnqvam sas sebe si ... smqtam da zapo4na sas nqkakaf protein ne6to skapo za da e efikastno i kreatin na Amerikal Musklul ako nqkoi moje da pomogne ili da dade polezni saveti ta dori da me razubedi za tezi ne6ta neka da kaje…
Blagodarq predvaritelno :!:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:19.

17.09.04
23:04

На новака отговарям: Пиши на БЪЛГАРСКИ с кирилишки букви!!

Ейй това е моя реплика! Трябва аз да я кажа !
:twisted:  :twisted:  :twisted: vanisher :twisted:  :twisted:  :twisted:

EK

17.09.04
23:34

защо на български не мойе да 4ете6 ли или не ти излиза нормални букжи ???

17.09.04
23:47

:arrow: Такива са правилата на форума.  :arrow: Ейй това е моя реплика! Трябва аз да я кажа! vanisher :twisted:
Според мен не ти трябва протеин, а още по-малко креатин. Отначало се расте бързо и просто няма да извлечеш максималната полза от суплементите. По-добре си направи една балансирана диета.

EK

18.09.04
00:03

Mr Muskul ti hubo mi kazva6 da ne vzimam ni6to ama ako ti kaja 4e bez ni6to ne ka4vam kg….....zakfo govorim zakfo da treniram samo za sporta li i za onq det duha naistina za kfo govorim podqvolite…....HELP ME!!!

18.09.04
00:37

Това, че не качваш, според мен се дължи изцяло на грешки в диетата. :wink:  :)
Дай малко повече информация за себе си и как се храниш в момента.
ПП Направи нова тема в раздел хранене за изготвяне на диета.
ППП Пиши на кирилица, това е в правилата на форума. :?

19.09.04
18:52

Ейй това е моя реплика! Трябва аз да я кажа !
:twisted:  :twisted:  :twisted: vanisher :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ами кажи я де!  :wink:

26.09.04
14:43

Мисля 4е Mr_muskol е прав!Сега би трябвало да качиш не малко парвите няколко месеца.Тренираи поне 2-3 месеца да влезнеш в що годе някаква форма пак тогава кат си зорлия си купи нещо ка4ествено за да продалжиш със сащата скорост-но и това е относително!наистина по добре запо4ни като си изготви6 някаква добра диета и ще е добре да е богата на протеини!Е това си е мое мнение нека 4уем и др. :D

ВН

26.09.04
16:04

Най-големият ефект от тренировките се проявява, не когато си съставиш хранителен режим след 3 месеца ОФП, а още преди да си започнал да спортуваш. В първите 4-6 месеца растежа е най-бърз, ето защо режимът трябва да започне поне седмица преди начало на периода на спортната подготовка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1