10.07.06
19:11
Здравейте. Преди доста време бях писал една тема за съвет понеже имах едно разстояние от 5-6 см между левия и десния гръден мускул. Сега вече поразпитах и научих точното му име. Искам да попитам има ли хора във форума които имат такъв дефект и как са го “поправили” ако са успели. Казаха ми че упражненията за по-голям гръден кош като плуването можели да помогнат обаче се съмнявам понеже при поемане на въздух това разстояние малко се увеличава. Всякакви мнения и съвети са добре дошли.
10.07.06
20:24
Така не съм сигурен обаче мойто май е същото. Гръдната кост е хлътнала навътре и последните ребра отдолу изглеждат изпъкналии.Преди няколко години ми препоръчаха плуване и си ходих 2 години обаче нямаше особен ефект.От 2 месеца и нещо правя PULLOVER и така добре го усещам как натоварва точното място. Иначе тва не може да се оправи (вече е късно) но може да се прикрие с добра гръдна мускулатура.А иначе ми бяха препоръчали нещо подобно на PULLOVEр само че на земята и с два дъмпела. :D
http://forum.bb-team.org/viewtopic.php?t=16736&highlight=%E3%F0%FA%E1%ED%E0%F7%ED%EE
10.07.06
23:45
Колко кг си на каква височина и горе-долу колко мазнини ?
Аз в момента съм 68кг 175см и не съм се мерил на уред обаче онлайн калкулаторите ме изкарват обикновено към 11-12% мазнини.
11.07.06
00:06
Ами за съжаление местата, където са захванати мускулите не могат да бъдат променени. Единственото решение е да понатрупаш повечко маса и със сигурност ще се подобри визуалния ефект.
11.07.06
17:18
Между другото забрих да кажа че в повечето случаи е генетично тва, но може и от рахит да се получи
Мерси и на двамата за мненията. Изглежда само фитнеса е решението и то донякъде.