18.09.04
21:06
Ima li vyzrastovo ograni4enie pri vzemaneto na Tribestan(ne govorq dali mogat da go vzimat malki deca)? I izob6to Tribestana zabranen madikament li e za6toto 4etoh 4e e farmacefti4en produkt. Nqkoi ima li ideq kolko struva
Пиши на кирилица бе неграмотник !
:evil: vanisher :evil:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:50.
Дали има възрастова граница не мога да кажа, все пак не ми се вярва - това е билков извлек. Не е забранен медикамент.
П.С. Занапред ползвай кирилица
18.09.04
23:00
Добре аз като съм на 16 мога ли да го ползвам? Има ли страни4ни ефекти?Могат ли да ти го продадат в аптеката без лекарско предписание и ако да имате ли идея какжа е цената? Нека ако може хора които са го използжали да кажат доволни ли са
Нямаш никакви проблеми сас закупуването му . В момента има нова серия на Трибестана на софарма , който струва 26 лв ( 60 хапа на 6 блистера по 10 хапа по 250 мг (1 хап ) ).
Никак не те съветвам да вземаш трибестан на тази възраст - този препарат ти вдига нивото на тестостерона - което никак не е препорчително на твойта възраст - можеш да си разстроиш функциите на тялото !!! за сега карай на правилна диета + протеин и аминокиселини но нищо повече!!! А проблеми с закупуването му разбира се няма да имаш - хората изкарват пари от такива като тебе! И на много не им пука какво ще ти продадат и дали ще ти се отрази добре! За продавача е важно да му правиш оборота - него не го ‘боли’ дали си на 16 или на 40 !!!
21.09.04
23:18
Да бе и аз се усетих.Иначе мерси много.По принцип никога не бих си взел такива работи.Попитах по-скоро от интерес пук и в момента нещо бях се пренавил да се напомпам и не мислех трезво.Мерси все пак.
Абе то в аптеката на всеки продават сустанон, омнадрен, ретабулил,тестостерон, бионабол а ти искаш за трибестан да ти искат рецепта :shock:
Трибестана вдига само с 30% нивата на тестостерон и то по естествен път като увеличава секрецията му.
Аз лично не виждам пречка да го пиеш на тази възраст, според мен си вземи креатинче защото на тази възраст естествените нива на тестостерон са по високи и няма да имаш голяма полза.
[quote author=“vanisher”]Аз лично не виждам пречка да го пиеш на тази възраст...
Не си прав, Трибестана също се прави на цикли (обикновенно се цитират като период от време 1.5 месеца). Това не е случайно, а необходимо за да може ендокринната ти система да възтанови номиналните си обороти.
Добре професоре...той ще си види как да го пие.
Кажи какъв е проблема ако сега започне да го пие ?
И говори на български така че и той да те разбере
[quote author=“vanisher”]Добре професоре...той ще си види как да го пие
За сега “само” притежавам бакалаварска степен, скоро ще имам и магистърска.. Може да продължа и за докторка степен, но чак до професор.. имам още време, но мерси за четката :lol:
[quote author=“vanisher”]Кажи какъв е проблема ако сега започне да го пие ?
Feedback - обратна връзка
Повишаването на един хормон, води до намаляването или увеличаването на други. Организмът реагира на всяко хормонално изменение, като спира или увеличава собственото производство на редица хормони, така, че да запази балансът “закодиран” в ДНК. Когато започнеш да държиш по-високи нива на тестостерон по-дълго време провокираш организмът да запомни текущото състояние и ритъм на производство, което става “нормално” състояние. На тази възраст (до около 21 години) човек все още се развива и променяйки хормоналното статукво провокираш организмът с увеличаване обема например на хипофизата, повишава се рискът от рак и други бедствия за организма!
Има много “ако”. Например ако го ползва за кратко време (инцидентно) има шанс да се отърве без последствия, но ако например използва Трибестан систематично и без периодизиране му гарантирам хормонален дисбаланс, уродливо развитие и сколнност към множество ракови заболявания!
perlsite, това нещо е така , но ти сам каза 4е има много ” ако ” .. поради при4ината , 4е нивата на тестостерон вьв всеки индивид независимо дали е на 16 или 30 ( естественно е 4е при 30 нивата са по ниски ), варират в разли4но коли4ества нг ( нанограм). Примерно ,ако 4овек си направи изследвания и види на какво ниво му е тестостеронна в кравта ( примерно ниско ) дали ще има проблем да циклира с Трибестан ?До колкото аз сьм 4ел Трибестана увели4ава свободният тестостерон.. Та да те питам , 4е аз още не сам зимал трибестан . На 17 години сьм 105 кг .. какав цикал ми препорь4ваш с трибестан от какви мг на ден до каква продьлжителност за да нямам евентуални проблеми с хорм. дисбаланс. Мисля да вклиу4а Ел. Корен + ДХЕА .. сьщо как ми препора4ваш да пия ДХЕА-та / интересуват ме дневна доза / времеприлагане .
Поздрави
22.09.04
12:13
да ве наистина..я кажете по колко може да зима един 17год. човек(аз лично съм 178см 78кг) без да има проблеми с хорм. дисбаланс?И колко време може да пподължи да зима? :wink:
На 17 се яде като за световно и се спи достатъчно - би трябвало да е достатъчно за да растеш и да трупаш маса без фармации. Друго нещо, кокаина се извлича от растение (билка?), морфина се извлича от растение (билка?), стрихнина, атропина и т.н. се извличат от билки - това прави ли ги автоматично безвредни? Ако нещо се продава в аптеката, а не в бакалията има причина да е там - трибестана си е лекарство и абюза на всяко лекарство (особено в пубертета) рано или късно си носи съответните последици. Ама, както някой каза в друга тема ако някой е решил да зоби, той ще го направи така че поне четете листовките.