18.09.04
15:18
Аз съм нов тука и затва 6те ви помоля за малко помощ.1.78 съм висок,тежа 72 кила ма раката ми е само 31.Последно съм тренирал преди 2 месеца и вече още 2 не съм тренирал.За 2 месеца трениране я направих от 25 на 31 и сега съм решил зимата да я направа ако мога поне36,обаче незнам как и затва се надявам вие да ми кажете.Незнам що така ма попринцип на мене са ми много малки ръцете-помислете си само колко е 25 на 15 год,а прасците са си ми добре-39.Като тренирах преди 2 месеца ръце тренирах в суперсерии с бицепс и треицепс с 2 мин по4ивка м-у серя и 3 мин между упражнение.Немога да разбера как така ми е толко малка ръката като за 72 кила тя треа да е поне 35 ама...нядавам се вие да ми кажете как да я направа толкова :)
Иначе както казах сега ми е 31 ръката ма поне е чиста.Некои приятели ме съветват за зема анабол и щала да стане 37-38 ма аз все още се сдържам да не зимам.Ще се опитам да я направя 36 ако може чиста до лятото,апа ако неможе тогава 6те мисла да анаболи.Надявам се да ми кажете как да стане тва :)
Вземи тренирай сериозно поне 2-3 години, а не се чуди що са ти малки ръцете. :) Предполагам и другите мускулни групи не са ти като на професионалист. :wink: Не мисли колко “трябва” да е, защото всеки човек е различен, ами тренирай здраво, хапвай яко и ще имаш резултати. А колкото до стероидите според мен трябва да си пълен комплексар за да вземеш на този период от развитието ти.
18.09.04
16:16
е ти се уля
за 2 месеца от 25 на 31
18.09.04
17:09
[quote author=“sinner”]е ти се уля
за 2 месеца от 25 на 31
Е ако искаш ми вярвай!Помисли само ква изгода имам аз да ви лъжа :roll:———-> НИКАКАВА
19.09.04
12:29
Най вероятно не си мерил вярно. Да беше барем много едър, да кажа, че си предразположен към натрупване....
Още 5 санта за 2-3 месеца едва ли може да стане. Според мен си поставяй по - реалистични цели...
За два месеца трениране при условие, че постигаш - ако са верни - невъзможни резултати, питаш и за анабол. Не са много добри тея шриятели, които те съветват за такова нещо още на 15-16 години. По скоро са хора, които искат да се покажат, че знаят и разбират....
Не знам анабол, който гарантирано вдига ръката с 6 санта за два месеца. Питай приятелите си, те ако знаят...