Динята

FO

07.07.06
02:20

Доколко е диетична тя? Подходящо време за хранене? Може ли да се включи в диета?

07.07.06
09:10

Диня:
Въглехидрати - 7.63%
Мазнини - 0.00%
Белтъчини - 0.48%

07.07.06
15:31

[quote author=“ForsakenSoul”]Доколко е диетична тя? Подходящо време за хранене? Може ли да се включи в диета?

Може разбира се,но е препоръчително сутрин и по-малко.

08.07.06
00:13

Най голямата ми диета е била на диня и малко сирене ;) Са ще скочат за сиренето да ама не защото 1/2 бучка се изразходва с тичане а и да не се тя е прекалено малко за да ти пре..е диетата! за месец с малко сирене и диня на корем съм свалял около 12 килограма ;)

PS

08.07.06
01:05

[quote author=“KOBAKA”]Най голямата ми диета е била на диня и малко сирене ;) Са ще скочат за сиренето да ама не защото 1/2 бучка се изразходва с тичане а и да не се тя е прекалено малко за да ти пре..е диетата! за месец с малко сирене и диня на корем съм свалял около 12 килограма ;)

Тъкани и мускули  :roll:

08.07.06
13:57

[quote author=“KOBAKA”]Най голямата ми диета е била на диня и малко сирене ;) Са ще скочат за сиренето да ама не защото 1/2 бучка се изразходва с тичане а и да не се тя е прекалено малко за да ти пре..е диетата! за месец с малко сирене и диня на корем съм свалял около 12 килограма ;)

ааа и дядо ми яде за десерт диня и сирене незнам как ви харесва това се едно манджа с грозде  :?

08.07.06
15:33

Хахах  как ве диня сирене и хлебец :) Уникално ама без хляб за диетата ;) А свалил съм сичко щото 6-7 дупки стегнах на колана

08.07.06
16:29

Аз лично си хапвам, избягвам само вечер.
Естествено си съобразяваш калориите и въглехидратите.

FO

09.07.06
00:35

A по принцип полезно ли е вечер да се яде? Щото тя съдържа захар...?

09.07.06
00:38

Яж я 3-4 часа преди да си легнеш то динята е се едно си пил сок... над 95 % вода е... Ако караш само на диня рискуваш да припаднеш обаче личен опит...

диня... колко време държи сит 300 гр диня? :)
то тва не е диета а гладуване, и 12 кг за месец... колко почна 150?

12.07.06
20:35

116 а последния път на 111 са съм 103 ;) Тва диня на корем тва е ;)

[quote author=“KOBAKA”]116 а последния път на 111 са съм 103 ;) Тва диня на корем тва е ;)

разбираемо, а как си представяш момиче на 55-60 кила да сваля с диня?

13.07.06
11:52

Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

[quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

прав си за индекса
http://bgtrener.info/?page_id=44

14.07.06
09:28

[quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

Е да,но това не означава,че сутрин не може едно парче диня...

[quote author=“djpetko”][quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

абе хора темата, диета базирана на диня. то ако е за едно парче ...

CR

14.07.06
12:02

какво ако е за 1 парче?

14.07.06
13:21

[quote author=“bgtrener”][quote author=“djpetko”][quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

абе хора темата, диета базирана на диня. то ако е за едно парче ...

Диета базирана САМО на диня ??!?!??!
За това никъде не съм чел,кой болен мозък го е измислил ??? :lol:
Тази диета е вредна от всякаква гледна точка :
1.Не се приемат достатъчно белтъчини
2.Не се приемат достатъчно витамини(макар и динята да е плод)
3.Мускулна маса градена с години можеш да я изгориш с тази диета за не повече от 2-3 седмици.
4.Организмът ти отслабва и е податлив на болести.
5.Не можеш да си набавиш необходимите в-ва(от млечните изделия)
6.Започва гадене,придружено от отпадналост
7.В залата постиженията спадат драстично
8.Паметта ти отслабва,не можеш да мислиш трезво.
9.Дори да свалиш голямо количество килограми,след като спреш диетата,дори и да се храниш умерено килограмите се връщат заедно с мазните,защото организмът си набавя запаси(за “черни дни” така да се каже)
От където и да погледнеш диетата все едно е направена от абсолютно незапознат и неадекватен по отношение на храненето човек...предполагам тийнейджър ?

14.07.06
18:50

[quote author=“djpetko”][quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

Да съм твърдял нещо подобно :roll:  :?:

14.07.06
21:23

[quote author=“M16”][quote author=“djpetko”][quote author=“M16”]Ако не ме лъже паметта, гликемичният индекс е в графатана високите, така, че ако си на НВД по добре не консумирай дини :wink:

Да съм твърдял нещо подобно :roll:  :?:

ами каза,че повреме на НВД не е добре да се консумира диня,а аз мисля,че сутрин може.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1