Упражнения за в къщи?

QN

13.07.06
12:54

Можете ли да ми кажете какви упражнения мога да изпълнявам в къщи без наличието на каквито и да било по-специални уреди, единствено дъмбели? Специално за коремчето (и долната и горната част), бедрата, дупето и ако има някакви за стягане на гърдите?
И също така много спешно ми трябват упражнения против бричове (или незнам дали така се казваха, но под дупенцето ми май почва да се получава някаква втора гънка в частта, свързваща дупето и бедрата. Дано обясних добре?), че идва морето и...имам само 40 дни до тогава... :roll:

ПП. Не съм кой знае колко дебела - 162см., 48кг. - и от 2 дни съм на НВД.

13.07.06
12:59

[quote author=“Qn4eto”]Можете ли да ми кажете какви упражнения мога да изпълнявам в къщи без наличието на каквито и да било по-специални уреди, единствено дъмбели? Специално за коремчето (и долната и горната част), бедрата, дупето и ако има някакви за стягане на гърдите?
И също така много спешно ми трябват упражнения против бричове (или незнам дали така се казваха, но под дупенцето ми май почва да се получава някаква втора гънка в частта, свързваща дупето и бедрата. Дано обясних добре?), че идва морето и...имам само 40 дни до тогава... :roll:

:arrow: http://www.bb-team.org/women/000618.php Виж тук
P.S. Нищо лично, но защо всички се сещате да си коригирате телата за морето... Другите 325 дни от година, какво прави? :wink:

QN

13.07.06
13:39

Ами през цялата година от време на време ме прихващеше такова намерение да поотслабна и да се стегна, но бързо се отказвах. Тези упражнение ги правих 3 седмици, но не забелязах ефект. Както и да е...пак ще пробвам пък каквото стане...
НО моля ви дайте ми нещо специално за бричовете, това ми е най-огромния проблем, иначе не изглеждам чак толкова зле.
А и дали има нещо за намаляване на прасците? Май, не, нали? :? Винаги са ми били широкички, може би защото съм нисичка, уф... :?

дебела ли каза?  :shock:

13.07.06
14:23

[quote author=“Qn4eto”]Ами през цялата година от време на време ме прихващеше такова намерение да поотслабна и да се стегна, но бързо се отказвах. Тези упражнение ги правих 3 седмици, но не забелязах ефект. Както и да е...пак ще пробвам пък каквото стане...
НО моля ви дайте ми нещо специално за бричовете, това ми е най-огромния проблем, иначе не изглеждам чак толкова зле.
А и дали има нещо за намаляване на прасците? Май, не, нали? :? Винаги са ми били широкички, може би защото съм нисичка, уф... :?

А диета не спазваш ли? Освен воля за тренировки, трябва и ВОЛЯ за диета :wink:

QN

13.07.06
15:42

M16, да, ясно ми е:

:D

13.07.06
17:18

В къщи не се тренира :!:  Или отиваш да тичаш в парка или на фитнес или плуване по добри вариянти за отслабване и орелефяване незнам  :) Успех  :wink:

13.07.06
17:20

[quote author=“OVERMIND”]В къщи не се тренира :!:  Или отиваш да тичаш в парка или на фитнес или плуване по добри вариянти за отслабване и орелефяване незнам  :) Успех  :wink:

Защо първо не погледнеш линка от първия ми пост :?:  :roll:

15.07.06
13:24

Да бе и от каде пък на каде да неможе да се тренира вкъщи!!!!Кво мислите че правят заетите хора?Купуват си касета на Синди Крауфорд(примерно щото такава имаме вкъщи  :D ) и си тренират.Преди майка ми като нямаше време това правеше и има резултат следователно трениране в домашни условия също помага!!!!!!!

RE

15.07.06
15:51

[quote author=“OVERMIND”]В къщи не се тренира :!:

Щото не си пробвал или не знаеш как .затова.Аз съм тренирал вкъщи 1 год и мога да ти кажа че съм имал доста добри резултати.Верно нре качих толкова ММ колкото с упр.в фитнеса щото нямах такива уреди у нас, но направих мн.добър релеф и той ми остана и досега.Така че един с уреди за 100.000 може да не направи нищо , а друг с воля и желание с два дъмбела и 1 щанга да направи чудеса.Така че ни ми разправяйте такива.Може дори и без никакви уреди може да се тренира и  да се постигат успехи.Това е.

ПП:Не разбрах за целулит ли ми говориш или не?
Ако е целулит много добро за справяне с проблема е Тае Бо гимнастика.

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=3&id=3125 Eто тук има упр. с гирички и без които ще са ти от полза обяснени със снимки.
Успех!

казано от OVERMIND на 13.07.06, 17:18:

В къщи не се тренира :!:

Аз от доооста време само у дома си тренирам с тежести. Тичането естествено - навън. Резултатите са супер! Не мисля да се връщам към зала, нямам толкова време свободно.

31.08.09
07:18

“... но под дупенцето ми май почва да се получава някаква втора гънка в частта, свързваща дупето и бедрата.”

Брей, то не е добре и една гънка да имаш под дупенцето - сигнал за увисване, камо ли пък две. Има доста упражнения, описани в сайта - все ще помогнат.

23.09.09
16:22

Най-хубаво е да си направите фитнес зала в мазата :) и да поддържате тайна супер форма без никой да подозира.И като ви питат как сте постигнали всичко това вие да казвате с купа пуканки пред телевизора :D .Също така, че понеже генът ви е такъв изглеждате в такава идеална форма :) и хората да ви се възхищават и да казват бреиии гледай кво нещо .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1