25.06.06
11:35
Отивам на море и искам по време на седмицата ми там да тренирам във водата. Може ли някой да ме посъветва какви упражнения да правя? Без да мъкна гири и др такива естествено :lol:
Също така, ако имате такава информация, къде в София може да се тренирам във вода? Имам предвид не самостоятелни аматьорски тренировки, а такива с инструктор.
Благодаря ви предварително! :D
25.06.06
11:41
Ами,то какво да тренирав вьв вода? Освен да плуваш не се сещам за друго,освен ако нямам някькви физиологични проблеми.Тогава водата е удачна защото ако примерно си вьзтановяваш щупен крак и мускула е атрофирал....Иначе само плуване се сещам като упражнение :wink: Ще ти понаправи мускулити ако плуваш повече време ( на мен лично телата на плувците никак не ми харесват ).Мисля че няма упражнения вьв вода :)
Е, за седмицата, през която съм на море, едва ли ще направя тяло на плувец :lol: То така, ако ставаше...
Но дори и след това, не е зле да разнообрази малко човек.
В София можеш да ходиш на акваспининг (колело във вода) - http://www.spartabg.com/bg/services_s.html или акваgym (водна гимнастика или аеробика). Знам е че доста добро за целулит (водата ти прави масаж и съпротивлението и е по-голямо от това на въздуха) и има много добри и сравнително бързи резултати.
А иначе на морето просто плувай и се радвай на ваканцията си :)
[quote author=“valerina”]Отивам на море и искам по време на седмицата ми там да тренирам във водата. Може ли някой да ме посъветва какви упражнения да правя? Без да мъкна гири и др такива естествено :lol:
Също така, ако имате такава информация, къде в София може да се тренирам във вода? Имам предвид не самостоятелни аматьорски тренировки, а такива с инструктор.
Благодаря ви предварително! :D
Пробвай да поплуваш. :wink:
И без геройства, че удавниците са доста грозна гледка. Ако не можеш, най-добре си плувай там където стъпваш, а като задобрееш и морето е спокойно пробва на по-дълбоко като някой те наблюдава.
Приятно прекарване :)
26.06.06
23:17
[quote author=“valerina”]Ronia, много ти благодаря :lol:
valerina, чак сега погледнак името :oops: женско е.... Аз те карам да трупаш мускули :shock: :oops: :wink:
13.07.06
13:50
плуване и тичане. тичане до кръста във вода и тичане до малко под коленете във вода.