13.07.06
16:49
Здравеите занимавам се с фитнес от Февруари месец и съм сменил няколко протеина. Преди около месец и нещо си взех разфасофка от 1кг от въпросния протеин. Пих го около месец и седмица и през този период се чувствах като машина. ( нещо което не беше при предишните протеини ) През периода през които пих този протеин бях машина вдихнах много постиженията си в всяко едно опражнение рязко увеличих работните килограми :? Всичко до тук е ок но от 3 седмици след като го спрях силата и тонуса ми рязко спаднаха а от там и силата ми. За пример- правих чукове 3х8 серии за всяка ръка с 16кг гири а след като спрях въпросния ” протеин ” в периода на 2 седмици и нещо силата ми до толкова спадна че неможех да отлепям с 12кг гирички. За мен в тоя протеин има нещо което не му е там мястото :roll: Докато пиех протеина не съм взимал НИЩО друго така че супер ефекта просто няма от какво друго да доиде освен от тоя протеин :? Сега искам да попитам дали някои му е правил изследване на състава в ХЕИ защото имам чувството че не му е чиста работата. Интересно че моя случаи не е единствен много хора се хвалят че тоя “протеин” им деиства по същия начин и ефекта отминава бързо като летен грип след спиране на приемането на въпросната добавка. Споделете ако имате подобен опит с тази а и с други подобни добавки :!:
Прочетох въпросната тема но не видях да има отговор на въпроса ми защо докато пиех въпросния протеин бях на 6 а след като го спрях “ми спаднаха батериите” смисъл пил съм и други протеини и съм чувствал подобрение и тн но ефекта не беше толкова зашеметяващ и непостоянен :shock: :?
Прочетох въпросната тема но не видях да има отговор на въпроса ми защо докато пиех въпросния протеин бях на 6 а след като го спрях “ми спаднаха батериите” смисъл пил съм и други протеини и съм чувствал подобрение и тн но ефекта не беше толкова зашеметяващ и непостоянен :shock: :?
Ако очакваш да чуеш, че слагат някаква химия вътре, откажи се от тази идея. Те по-скоро се чудят какво и как да не слагат..
100% ли си сигурен, че протеина е причината?
... а не някоя протеинка? :P :P