след тренировка за гръб може ли...

19.09.04
19:12

преди месец-два си смених изцяло тренировката за гръб, с две думи махнах скрипците в полза на св. тежести. Новата ми тренировка е доста тежка /е, за моите възможности де :D /, така че в края й се случва да седя на пейката и да ми е трудно да отлепя  :D , за да направя последните 1-2 серии. Дотук добре, от тежка тренировка по-хубаво няма, но забелязвам че след това през деня ми е сънливо. Това нормално ли е, в смисъл може ли да е предизвикано само от тренировката. Ако да, само временно ли е, докато огранизма се адаптира, защото чувството да не си много свеж не е приятно, а за съжаление не мога да си позволя да дремвам по 1-2 ч. през деня.
П.С. Забравих да уточня, че тренирам рано сутрин.

19.09.04
19:43

Ами нормално е :) Точно това е лошото на сутришната тренировка :(
След време ще по привикнеш.. но нали идеята е да не се адаптираш...  :lol:

19.09.04
20:14

До колкото съм чел това може да се дължи и на претрениране.

Иди на лекар да ти измери кръвното и ако е необходимо да ти тресне една кардиограма и не се притеснявай повече. Цялата хава ще ти излезе към 2,50. Ако няма проблеми - приеми, че е нормално.
И не тренирай в близкия час - час и половина, след като си станал сутринта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1