Магазини в Бургас

NO

13.07.06
23:18

Хора кажете каде има магазини на фирми за суплементи в Бургас,ама не само на Универсал...............А и ако може да ми кажете мнение ето за това http://nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=145&gid=67 и за мнението ви кои е по-добар протеин Pure Whey Pro,Ултра уеи про,Mega Pro 92 Platinum,Pro Gold 90 (нутрим).Препора4аите ми някои от тях ако сте опитвали де :)

13.07.06
23:25

в безистена на втория етаж;срещу джимбо има 2 магазина;до кметството
според мен си купи свестни добавки, а не изредените от теб(ако има кешове де)

NO

13.07.06
23:30

Добре кажи някоя свястна добавка и фирма трябвами за мускулна маса,а колкото до парите няма проблем но все пак не наи-скапото просто някоя свястна добавка,няма зна4ение за парите

14.07.06
13:46

Ами най на далавера мисля че излиза на Цитоген суроватъчния 3кг са 111лв или 114лв (едно от двете не помня) от магазина на втория етаж в Безистена, но незнам дали имаш възможност и желание да изсипеш толкова пари на куп. Иначе кг ти излиза 37-38лв, малко по-скъпо от на Нутрим лай*ата, но пък качеството въобще не може да се сравнява.

14.07.06
13:53

[quote author=“Buzinho”]Ами най на далавера мисля че излиза на Цитоген суроватъчния 3кг са 111лв или 114лв (едно от двете не помня) от магазина на втория етаж в Безистена, но незнам дали имаш възможност и желание да изсипеш толкова пари на куп. Иначе кг ти излиза 37-38лв, малко по-скъпо от на Нутрим лай*ата, но пък качеството въобще не може да се сравнява.

Ултра Уей Протеин Изолат  лай*о ли е според теб ?

14.07.06
14:33

то този и на това нестава поскоро ди*рия :)

14.07.06
15:09

[quote author=“Nazgul”]

Докато имат такива защитници като теб и други юзери от форума БГ фирмите ще продължават да ни лъжат и тровят. Да според мен ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА НУТРИМ СА ЛАЙ*НА. Стига ми доказателството че лъжат и се подигряват с труда на толкова много колеги от форума и че в тая скапана държава на никой не му пука за това и не можеш да ги осъдиш. Но поне мога повече да не си купувам от ЛАЙ*НАТА на Нутрим и да съветвам същото и всички познати и юзери от форума.

14.07.06
15:20

[quote author=“Nazgul”]

От наи големите и миризливи  :oops:

14.07.06
15:51

мноогоо офф стана в тая тема , но айде едно последно мнение от мен:
значи при мен от тва имаше голям ефект ...не ме интересува кво му слагат вътре ... важното е че действа

14.07.06
18:37

Я дайте адреса на магазини за суплементи в бургас , че имам ходене дотам август месец и да не е напразно :)

15.07.06
00:45

магазини има още в “Лазур” на ул “Копривчица” до руската гимназия - много добре зареден и на много добри цени, също тъка на Богориди срещу “Духът на тигъра”

15.07.06
11:08

има също и на ул. Любен Каравелов №8 май беше.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1