13.07.06
23:18
Хора кажете каде има магазини на фирми за суплементи в Бургас,ама не само на Универсал...............А и ако може да ми кажете мнение ето за това http://nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=145&gid=67 и за мнението ви кои е по-добар протеин Pure Whey Pro,Ултра уеи про,Mega Pro 92 Platinum,Pro Gold 90 (нутрим).Препора4аите ми някои от тях ако сте опитвали де :)
в безистена на втория етаж;срещу джимбо има 2 магазина;до кметството
според мен си купи свестни добавки, а не изредените от теб(ако има кешове де)
13.07.06
23:30
Добре кажи някоя свястна добавка и фирма трябвами за мускулна маса,а колкото до парите няма проблем но все пак не наи-скапото просто някоя свястна добавка,няма зна4ение за парите
Ами най на далавера мисля че излиза на Цитоген суроватъчния 3кг са 111лв или 114лв (едно от двете не помня) от магазина на втория етаж в Безистена, но незнам дали имаш възможност и желание да изсипеш толкова пари на куп. Иначе кг ти излиза 37-38лв, малко по-скъпо от на Нутрим лай*ата, но пък качеството въобще не може да се сравнява.
[quote author=“Buzinho”]Ами най на далавера мисля че излиза на Цитоген суроватъчния 3кг са 111лв или 114лв (едно от двете не помня) от магазина на втория етаж в Безистена, но незнам дали имаш възможност и желание да изсипеш толкова пари на куп. Иначе кг ти излиза 37-38лв, малко по-скъпо от на Нутрим лай*ата, но пък качеството въобще не може да се сравнява.
Ултра Уей Протеин Изолат лай*о ли е според теб ?
[quote author=“Nazgul”]
Докато имат такива защитници като теб и други юзери от форума БГ фирмите ще продължават да ни лъжат и тровят. Да според мен ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА НУТРИМ СА ЛАЙ*НА. Стига ми доказателството че лъжат и се подигряват с труда на толкова много колеги от форума и че в тая скапана държава на никой не му пука за това и не можеш да ги осъдиш. Но поне мога повече да не си купувам от ЛАЙ*НАТА на Нутрим и да съветвам същото и всички познати и юзери от форума.
[quote author=“Nazgul”]
От наи големите и миризливи :oops:
мноогоо офф стана в тая тема , но айде едно последно мнение от мен:
значи при мен от тва имаше голям ефект ...не ме интересува кво му слагат вътре ... важното е че действа
Я дайте адреса на магазини за суплементи в бургас , че имам ходене дотам август месец и да не е напразно :)
магазини има още в “Лазур” на ул “Копривчица” до руската гимназия - много добре зареден и на много добри цени, също тъка на Богориди срещу “Духът на тигъра”