19.09.04
17:16
zdraveite fenove.imam edno vapros4e.kajete mi dali shte mi okaje golqmo vliqneie darqvaneto na krav.kolko vreme shte mi trqbva da se regenerira kravta i organizma mi do polojenieto koeto sam bil predi da darq kravta.shte mi padne li mnogo ot silata.ili s 2 dumi kakvi sа posledstviqta.blagodarq vi predvaritelno
Абе тая кирилица за какво я има бе?
За да се пише на нея !
А тея правила за какво са?
За да се спазват !
Пиши на кирилица бе кръводарител :twisted:
vanisher
e blagodarq 4e mi kaza ama jiveq v germany ako ne si zabelqzal oshte i ne mi e udobno da pisha na kirilica.ako pisha na kirilica shte razberesh tova koeto sam napisal 2 pati po trudno otkolkoto na latineca.izvinqvam se 4e pisha na latineca ama prosto taka sam sviknal.(ne bih iskal da obqsnqvam zastho ne iskam da otvikvam).ne bih priel tova za problem 4e 5% ot pottrebitelite pishat na latineca.ot delno spored men tova ne e problema koito postavih…........no blagodarq 4e vse pak mi pomogna…... shte se opitam da popravq tova koeto vie jelaete a ne tova koeto me interesuva…....
[quote author=“fly_away”]e blagodarq 4e mi kaza ama jiveq v germany ako ne si zabelqzal oshte i ne mi e udobno da pisha na kirilica.ako pisha na kirilica shte razberesh tova koeto sam napisal 2 pati po trudno otkolkoto na latineca.izvinqvam se 4e pisha na latineca ama prosto taka sam sviknal.(ne bih iskal da obqsnqvam zastho ne iskam da otvikvam).ne bih priel tova za problem 4e 5% ot pottrebitelite pishat na latineca.ot delno spored men tova ne e problema koito postavih…........no blagodarq 4e vse pak mi pomogna…... shte se opitam da popravq tova koeto vie jelaete a ne tova koeto me interesuva…....
Изискват се елементарни компютърни познания, но вероятно доста повече грамотност и култура!
20.09.04
10:33
Форумът има кредор, който действа дори ако живееш и в Китай и имаш китайски езиков пакет. Като започнеш поста си, бутончето ти е отгоре, най - вероятно на EN и до него пише KREDOR. Като го щракнеш, ти дава опциите да пишеш на българска машинописна или на българска фонетична, както и карта на клавиатората отдолу, ако някоя буква ти се губи. Би трябвало да можеш да се справиш, не е трудно, една от причините, за които е сложено това кредорче е именно пишещите отвън, защото писанията на маймуница трудно се четат и всеки ги пише със собствени представи за правопис.Рядко отговаряме на такива писания.
По темата: Първото, което мисля, че ще ти падне, е хемоглобина. Оттам и клетъчното снабдяване; особено с кислород. Силата временно ще ти падне, но загубата - мисля, че до 300 гр. беше - е възстановима и скоро всичко пак ще бъде наред.
Мисля, че витамини Бе и Це могат да помогнат на възстановяването. Да ядеш шоколади или такива неща вероятно и от пункта за кръводаряване ще ти дадат.