Mighty 3000

SP

12.07.06
10:16

Купих си тоя гейнер на ОН,обаче не съм мн наясно как се пие.Във сайта им пише 224гр. дозата :shock: ,не е ли прекалено според вас,мислех 100гр. след тренировка..Какво ще кажете?

добре де защо преди да си вземеш нещо не питаш или провериш. Тоя гейнер който си взел е възможено най-голямата набутвация която може да направиш незнам колко пари е сега но според сайта на П&Б е 72лв. За 72лв си взимаш 16 дози от по 20г протеин и 180г въглехидрат. Просто няма логика кво е тва 20г протеин смешна работа. А ти както си решил да си делиш дозата на 100г ще взимаш по по малко от 10г протеин на приемем и към 80г въглехидрат. Пий го това  батка и следващия път гледай кво си взимаш!!! И другото което след като пише по 224г на доза го пиеш по 224г на доза, демек като го взимаш сутрин и след трен за 8 дни ще ти стигне. Следващия път като си взимаш гейнер си вземи на Universal, Ultimate или Weider или по добре си давай парите за храна.

[quote author=“Sparkito”]Купих си тоя гейнер на ОН,обаче не съм мн наясно как се пие.Във сайта им пише 224гр. дозата :shock: ,не е ли прекалено според вас,мислех 100гр. след тренировка..Какво ще кажете?

абе не е много, ти да не мислиш че вътре има много протин, 20% най-много.

12.07.06
15:43

[quote author=“bgtrener”][quote author=“Sparkito”]Купих си тоя гейнер на ОН,обаче не съм мн наясно как се пие.Във сайта им пише 224гр. дозата :shock: ,не е ли прекалено според вас,мислех 100гр. след тренировка..Какво ще кажете?

абе не е много, ти да не мислиш че вътре има много протин, 20% най-много.

224гр наведнъж е доста голяма доза.Може да взимаш 3пъти дневно по 50-60гр+добро храненен е напълно достатъчно.Приемите да са 1час преди,веднага след и 3то някъде м/у храненията,примерно м/у закуската и обядя.
В нетр ден 1път м/у закуската и обядя и 2път примерно 2часа след обяда.

а бе кво му е достатъчното три пъти на ден по 50г. Кво става ти взимаш три пъти на ден по 50г са ти 3-5г протеин и 40г въглехидрат на прием. Аз по добре да праскам вафли корни то в тях има повече протеин на 50г. Това e доста въглехидратен гейнер за сметка на протеина, все пак главната цел е да докараш към 250г протеин на ден взависимост от човек. А с тоя гейнер като гледам освен да се омазниш друго нема напраиш с прием 3x50g протеин ще си доставиш към 15г протеин и 150г вълехидрат и кво още към 200г трябва с храната, бая месо ще му се наложи да яде на ден ама както си решиш само ще го похабиш според мен с 3x50g. Докато като вземеш 224g сутрин и след трен 224г и още 300-400г месо 5-6 белтъка 300-400г ориз,картофи,овес и ги разпределиш на 5 хранения + гейнера 2 стават 7 пъти и ще е перфектно. Лошото е че гейнера за 8 дни ще стигне ама така е при повечето гейнери, така и така няма да има никъв смисъл от прием 3x50g от гейнера поне като правиш нещо го прави като хората!!!

12.07.06
19:17

[quote author=“RejiMillar”]Докато като вземеш 224g сутрин и след трен 224г и още 300-400г месо 5-6 белтъка 300-400г ориз,картофи,овес

Така ако се храниш сериозно ще качиш, само дето не се знае кво. С това половин кило геинер на ден и останалите работи дето ги изписа, отгоре отгоре ги изкарвам повече от 5500 калории

12.07.06
23:51

[quote author=“RejiMillar”]а бе кво му е достатъчното три пъти на ден по 50г. Кво става ти взимаш три пъти на ден по 50г са ти 3-5г протеин и 40г въглехидрат на прием. Аз по добре да праскам вафли корни то в тях има повече протеин на 50г. Това e доста въглехидратен гейнер за сметка на протеина, все пак главната цел е да докараш към 250г протеин на ден взависимост от човек. А с тоя гейнер като гледам освен да се омазниш друго нема напраиш с прием 3x50g протеин ще си доставиш към 15г протеин и 150г вълехидрат и кво още към 200г трябва с храната, бая месо ще му се наложи да яде на ден ама както си решиш само ще го похабиш според мен с 3x50g. Докато като вземеш 224g сутрин и след трен 224г и още 300-400г месо 5-6 белтъка 300-400г ориз,картофи,овес и ги разпределиш на 5 хранения + гейнера 2 стават 7 пъти и ще е перфектно. Лошото е че гейнера за 8 дни ще стигне ама така е при повечето гейнери, така и така няма да има никъв смисъл от прием 3x50g от гейнера поне като правиш нещо го прави като хората!!!

Абе прятел,ти колко протеин мислиш,че му трябва на човека 300грама ли.Ако е 100кг оптималното е 220гр,а мисля че не е.И гейнера е с цел да си набави въглехидрати и от там повече калории,ся колко протеин имало,ако му трябва протеин да си взима протеин,а не гейнер.И 150гр гейнер на ден е напълно нормално.

Добре да си прави квото иска момчето ако иска и по 10г на ден от гейнера да пие просто от опит знам че няма смисъл. Ако погледне опаковката съм сигурен че си пише 2х224г на ден  това не е случайно!!! Целта на гейнера не е само да се натъпчеш с въглехидрати просто този гейнер ми е доста антипатичен не че не уважавам оптимум но за такава цена има каде каде по добро ако беше Universal или Ultimate повечето са с по 50г протеин на доза за същата цена и са по 20 дози на опаковка, така като раздели една доза на два приема ще му се падне 25г протеин което добре, но тук просто си говорим за друго нещо.

15.07.06
15:39

Дозата от 224г я раздели на 2 приема по 112г единя го взимай след тренировка другия 1 час преди , когато не тренираш сутрин и следобед - ще останеш доволен прави поне 4-5 хранения на ден плюс 2 от гейнера, аз съм много доволен от него, гейнъра си е много добър нищо че протеина е малко това все пак е гейнър, а не протеин - ако някой иска протеин си купува чист протеин а не гейнър.

то че е гейнер е гейнер, но тук за 224г доза 20г протеин просто са нищожни, но това си е ваша работа давайте пари за глупости като за същите пари може да си вземете Muscle Juice в които за същата доза има 55г протеин и 180г въглехидрат да не говорим че дозите са 22 а не 16!!!. Относно приема една доза разделена на две  трябва да ти е минимума ако искаш да има някакъв резултат от гейнера, като разделиш дозата на два приема не е зле но вместо преди тренировка го взимай сутрин на гладно и веднага 30мин след това си правиш закуската(не пропускай закуската че ако не хапнеш нещо след гейнера може да се получат много силни болки в стомаха!!!). Преди тренировка гейнера не е удачен защото е бъкан с прости въглехидрати, най-добре 2 часа преди тренировка взимай 100г ориз и 150г пилешко,телешко,риба или 6-7 белтъка.

15.07.06
16:12

НЕ знам какво толкова му умувате на този продукт? Ами да това е гейнер и в него има мн въглехидрати и малко протеин - и малко хора могат да се възползват от такива продукти... какво само се оплаквате? Като не ви харесва не го купувайте? Аз не харесвам гейнери и не ги купувам, но не се оплаквам по форумите кви са боклуци? Ами не не са боклуци - вътре има това което пише на кутията... ако искате купувате ако не - купувате си високопроцентни протеини и край...

И не ми разсъждавайте че протеина бил малко - протеина си е ок - 20 грама в доза примерно... просто има много въглехидрати което в случая е добре за хора които търсят мн калории в доза - затова са и гейнерите...

просто това го написах за да знае следващия път какво да си вземе и да не прай грешката да си го взима повторно!!!
Не съм казал че продукта е лош, просто за тия пари има каде каде по добро със същия процент въглехидрати но много повече протеин. Нали за това е все пак форума,  за да може човек да направи най-добрия избор, а не да се лута и тепърва да изпробва кой продукт какъв е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1