05.07.06
18:30
ДОбър ли е този продукт? Защото ми се струва доста изгоден като цена...? И ако може да ми кажете нещо повече за него...
05.07.06
18:34
Пусни един сърч!
[quote author=“YaN3v”]ДОбър ли е този продукт? Защото ми се струва доста изгоден като цена...? И ако може да ми кажете нещо повече за него...
Аз не бих си го купил поради простата причина че не се произвежда от Universal(USA).Добър избор е Giant Mass 4100,който със сигурност е на Univarsal!!!
[quote author=“no_fate”][quote author=“YaN3v”]ДОбър ли е този продукт? Защото ми се струва доста изгоден като цена...? И ако може да ми кажете нещо повече за него...
Аз не бих си го купил поради простата причина че не се произвежда от Universal(USA).Добър избор е Giant Mass 4100,който със сигурност е на Univarsal!!!
и 3000 и 4100 ги няма на сайта на Юнивърсал но това не нзачи че не са техни. доколкото съм запознат от предишни теми те просто се произвеждат за източна европе-раязбирайте гио както искате. На сайта на юнивърсал има Gain Fast 3100 и Real Gains. Рийл Гейнс е по скъпе от 3100 но и двата ги има тук
06.07.06
11:09
Определено.Много е зле тоя гейнър.Вкуса му е като на разбито лайно,разтворимоста му е като на тебишир,а видим резултат от него не съм видял... По-добре си вземи Мъсъл Джуус на Ултимейт Нутришън .... Или някой гейнър на БиоТеч
06.07.06
11:11
Добро е гейнърчето, но е над 90% само прости въглехидрати. Аз качих 7 кила за няколко месеца, но много омазних. Не вземай 3 дози на ден - аз така почнах и веднага омазних, после смъкнах на 1 след трен. Мисля че е добър за комбинация с креатин - т.е. вместо декстроза може гейнъра да слагаш :wink:
[quote author=“YaN3v”]еми примерно този “American Weight Gain 2000” на биотеч по-добър ли е?
Значи днес си купих точно този гейнер(много е добър) заедно с него ще пия и 100% Whey на OPTIMUM,PROTEIN DELITE-Scitec,Nitric Boost(Азотни бустери)НА Optimum,Anabol-X(Прохормони)и Амино(течни)
След месец ще постна резултатите!!!
15.07.06
16:09
Пил ли си?
16.07.06
17:56
Някои казват, че е супер, други, че е боклук. Ако си много слаб, може би ще помогне. Иначе освен да се омазниш, друга полза няма да има. А и зависи много от храненето, ако не ядеш, какъв гейнер ще ти трябва, за да качваш :wink: ?
17.07.06
15:24
Оптималния ефект от него при мене е да го ползвам един път на ден само след тренировка + креатин монохидрат + Л-Глутамин. В началото пробвах няколко дена да го пия по 3 пъти на ден но така наистина замазнявах от него. Аз съм ектоморфен тип, а при другите 2 типа хора може би още по-голямо ще е замазняването ако го пият по няколко пъти на ден. Експериментирай върху тебе и ще усетиш как най-добре ти действа. Но определено като го пиех след тренировка се възстановявах много бързо. Аз лично си мисля да пробвам Gain Fast 3100 вместо него в скоро време. По-скъп е, но доста го хвалят. На сайта на universal пишат че е най-добрия им гейнър.
Пил ли си?
Да, много одавна и хич не останах доволен, отгоре на всичкото се изпъпчих целия а не взимах нищо друго
Пил ли си?
Да, много одавна и хич не останах доволен, отгоре на всичкото се изпъпчих целия а не взимах нищо друго
аз пък не се изпъпчих и ми харесваше това че има прибавена коластра
[quote author=“Kyokushin-Baka”]
То кво ли няма в него, Л-карнетин даже има :?
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Kyokushin-Baka”]
да бе много странно. уж гейнър пък с л-карнитин. каква ли е била целта на това :?:
24.07.06
11:24
Това че има хубав вкус не означава, че продукта е добър . :wink:
Това че има хубав вкус не означава, че продукта е добър . :wink:
Мислиш,че съм толкова наивен и мисля така а?Казвам го в смисъл,че насладата от това да се консумира е много важна иначе кой ше го пие.
24.07.06
11:54
Вкуса наистина е важен, но не само той прави качеството на продукта . :D
24.07.06
11:54
Пий HMB и аргинин на прах, от тях по-гадно няма, но ефекта е супер. Така че с хубав или лош вкус, все тая :lol:
24.07.06
12:05
ооо хаха ХМБ на Сайтек лимон просто ти убива апетита за няколко дена напред :lol:
24.07.06
14:48
Пробвай на Мусаши, техния дори не е овкусен :lol:
26.07.06
00:06
[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Kyokushin-Baka”]
да бе много странно. уж гейнър пък с л-карнитин. каква ли е била целта на това :?:
никой не е казал че като искаш да качваш не може да се взима л карнетин до колкото знам е полезен за сърцето освен че подпомага използването на мазнините от тялото за енергия :wink:
пп дозата л карнетин в мега маса е прекалено незначителна,м/у другото и аз съм го пил и не ми направи никакво впечатление...и като се замислиш никак даже не е изгоден...
[quote author=“Sourcemag”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Kyokushin-Baka”]
никой не е казал че като искаш да качваш не може да се взима л карнетин до колкото знам е полезен за сърцето освен че подпомага използването на мазнините от тялото за енергия :wink:
пп дозата л карнетин в мега маса е прекалено незначителна,м/у другото и аз съм го пил и не ми направи никакво впечатление...и като се замислиш никак даже не е изгоден...
дай пример за някой “изгоден” :wink: