15.07.06
19:09
Значи имам един дребен проблем!От известно време си мисля че не свалям за гърди точно кадето трябва,говоря за нормална лежанка!По принцип гърдите ми доста трудно растът но това е друга тема!Та дигам си,старая се правилно да изпълнявам,знам че се сваля на нивото на зърната или малко над тях,но отдолу няма как да се видя!Гледали са ме хора казват че го правя правилно,но аз нещо не им вярвам!Сигурно скоро пак ще карам да ме гледат!Възможно ли е да си внушавам и как да си реша проблема,щото усещам че зема да ме гони параноя направо!
16.07.06
01:09
Като не им вярваш дай някой да те снима с камера и после си виж изпълнението. :wink:
16.07.06
10:41
Де да знам,ама се опасявам че ми става фих идея :(
маи пак ще ме гледа някои!
[quote author=“LuckyTeam”]Де да знам,ама се опасявам че ми става фих идея :(
маи пак ще ме гледа някои!
Може просто да ти е генетично заложено, гърдите да ти растат по-малко и ти сега си мислиш, че не изпълняваш нещо правилно. Не е задължително да ти е грешна техниката, просто е до ген, а може и да си внушаваш :roll:
[quote author=“LuckyTeam”]Значи имам един дребен проблем!От известно време си мисля че не свалям за гърди точно кадето трябва,говоря за нормална лежанка!По принцип гърдите ми доста трудно растът но това е друга тема!Та дигам си,старая се правилно да изпълнявам,знам че се сваля на нивото на зърната или малко над тях,но отдолу няма как да се видя!Гледали са ме хора казват че го правя правилно,но аз нещо не им вярвам!Сигурно скоро пак ще карам да ме гледат!Възможно ли е да си внушавам и как да си реша проблема,щото усещам че зема да ме гони параноя направо!
Аз пък силно се съмнявам да има такъв проблем. Яко въображение вкарваш брато... :wink:
16.07.06
18:07
мерси за отговорите!Значи утре ще накарам някои да ме гледа как го правя за всеки случеи!Но и аз си мисля че е на внушение защото изпълнявам упражнението много стабилно и съм уверен в себе си докато го правя освен за свалянето де,но мисля че е наред утре ще видим и ще ви кажа кво се е оказало!
Мерси за подкрепата!
Може да има доза истина в това:
[quote author=“Go6kU”]Може просто да ти е генетично заложено, гърдите да ти растат по-малко...
Но аз си мисля, че е това :D
[quote author=“LuckyTeam”]...Но и аз си мисля че е на внушение...
Като направиш всичките серии на лежанката, би трябвало да усещаш дали те е натоварило
упражнението или не...
17.07.06
20:39
[quote author=“Jousi”]Може да има доза истина в това:
[quote author=“Go6kU”]Може просто да ти е генетично заложено, гърдите да ти растат по-малко...
Но аз си мисля, че е това :D
[quote author=“LuckyTeam”]...Но и аз си мисля че е на внушение...
Като направиш всичките серии на лежанката, би трябвало да усещаш дали те е натоварило
упражнението или не...
Ами гърдите ми се изпълвът с кръв и се натоварват,е при долната лежанка разтежението се усеща по слабо от при горната при която още като дигам го чувствам много добре,но се помпят определено,проблема е че после спадат :(
Пробвай да правиш известно време гърдите на смит машина, малко по трудно е, но там поне 100% няма да бягаш напред или назад от зърната .)
26.07.06
12:24
[quote author=“HuKouCu”]Пробвай да правиш известно време гърдите на смит машина, малко по трудно е, но там поне 100% няма да бягаш напред или назад от зърната .)
Няма смит машина във фитнеса :П