чистене на корем

16.07.06
18:33

та имам мазнини по корема ,не много а толкова колкото да нямам плочки еи да е без форма , ако някой може да ми препорача някакво упражнение , например да го орелефя за 1 -2 месеца

16.07.06
18:40

[quote author=“Rumaneca”]та имам мазнини по корема ,не много а толкова колкото да нямам плочки еи да е без форма , ако някой може да ми препорача някакво упражнение , например да го орелефя за 1 -2 месеца

Релеф = маса + диета + кардио

16.07.06
18:50

какво ще рече кардио , да не е пътечката тама дето ходиш

16.07.06
22:01

Много хора си мислят, че за да имат хубав корем задължително трябва да смъкват килограми и тн... не че не трябва, но според мен е по- важно първо да се направи някаква маса на мускулите, тази група е също обикновен мускул като останалите, затова прави коремните преси със една петица на гърдите, или зад главата (ако можеш). Така самите мускули ще станат по- големи и ще се виждат повече :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1