19.09.04
20:27
Абе я предложете някоя добра комбинация за маса. Имам един цикал с Бинабол от преди 1 година с макс доза 20 мг. на ден. Та сега мисля да направя втори но без Бинабол. Искам да намеря оптималният вариснт между ка4ество и коли4ество на ка4ената маса та ре6их да се посавтевам с некои във форума . Попринцип Ретаболила е добар за маса без много голямо андрогенно деиствие но задаржа доста вода и след спирането му се губи бая от ка4еното. Та искам да споделите мнения за комбинация с с добар прираст на по-ка4ествена маса....................... 8)
20.09.04
20:24
Абе то 4е требе ядене това си е ясно нооооооооо само с ядене не винаги става осбенно когато си по-напреднал. То и за цикал без ядене каквото и да зема6 ни6то не става. Ама аз сам ектоморф и само с ядене трудно става. Ям по 6-7 до 8 пати на ден и пак умрела работа. Като по4на яко суплементи има ефект ама трудно се издаржа финансово. И парвият цикал има6е просто нео4акван ефект. Та сега мисля за втори след достата4на пауза ат даите некакви идеи......... 8)