17.07.06
17:06
Знам че въпросът ми е малко странен, но бих искал да ви попитам, ако искам да ужели4а силата на удара си(с юмрук), кои 4асти трябва да развия най-много, за рамената съм сигурен, а други?
Значи само за пояснение, питам ви защото нямам възмойност да се запиша на тренировки по бокс, а искам да увелича силата на удара си, тъй като си имам проблеми.Ако някои може да ми отговори, балгодаря му предварително.
17.07.06
17:32
щом имаш проблеми от такъв тип си купи пистолет :) тва е невинно предложение!!! :roll:
17.07.06
17:34
мм не аз не искам да убивам(въпреки че човека за когото говоря определено мисли да ми съкрати живота, затова трябва да направя нещо ,мога да си купя метални боксове и да го разфасовам но и те могат да му направят нещо много сериозно ,затова искам да разчитам на чиста сила(така и ако му направя нещо ще е при самозащита)
17.07.06
17:37
ем то и с бокс(желязо) ще е самозащита!!!Ама в нашата държава и тъпите закони!!!!! :evil: :evil: :evil: абе по добре се движи с повече от по здравите авери!!!!А иначе бокса помага много при уличния бой!!!Ама за 1-2 седмици няма да постигнеш това което искаш!!!
[quote author=“B_Ball_P”]ем то и с бокс(желязо) ще е самозащита!!!Ама в нашата държава и тъпите закони!!!!! :evil: :evil: :evil: абе по добре се движи с повече от по здравите авери!!!!А иначе бокса помага много при уличния бой!!!Ама за 1-2 седмици няма да постигнеш това което искаш!!!
Докат бяхме на Банско с един приятел дойдоха 15 човека мои стари “приятели” и почнаха да се праат на интетрестни и удатриха френда тогаава стана мелачката само 6 тръгнаха да се бият , добре че фр имаше бокс и счупи главата на един и те си заминаха , и след това разбрахме от майка му (адвокатка) че може да ни съдят , щото бокса се водел оръжие .... куха работа , и аз я питам ми ако ти скочат 10 човека как ше се спасиш по законов път с голи ръце - няма начин ми вика , е кви са тия наще закони мамка му
А по темата , гледах една боксова трениеовка , значи хващаш един лост за щанга (за теб ще е много тежо , профи боксиор само от лоста адски мн се измаря ) ти може да земеш 2 дъмбела и почваш колкот може по бързо ръцете на пред назад все едно удряш някого - това е за ескплозивност на удара
Също и по боксов чувал почвай да ддъниш или една стена и отпред 2-3 слоя плат някав да умекотява удара и почваш да удряш.
От мен толкова
17.07.06
18:30
ами мерси, аз го правя това с дъмбелите и с ударите по стената, но най-лошото е , че незнам нито как изглежда противника ми ,нито какво му е телосложението, винаги мога да бъда нападнат в гръб без да разбера.
17.07.06
18:43
бате имаше подобна тема мн хубави мнения се изказаха само трябва да потърсиш малко повечко.Гърди,рамена,ръце,засилка на тялото,техника..мн са факторите и не става само с фитнес..
17.07.06
18:45
ии ами много съм нов :( можеш ли да ме насочиш малко.
17.07.06
20:37
[quote author=“ZzZaPyr”][quote author=“B_Ball_P”]ем то и с бокс(желязо) ще е самозащита!!!Ама в нашата държава и тъпите закони!!!!! :evil: :evil: :evil: абе по добре се движи с повече от по здравите авери!!!!А иначе бокса помага много при уличния бой!!!Ама за 1-2 седмици няма да постигнеш това което искаш!!!
Докат бяхме на Банско с един приятел дойдоха 15 човека мои стари “приятели” и почнаха да се праат на интетрестни и удатриха френда тогаава стана мелачката само 6 тръгнаха да се бият , добре че фр имаше бокс и счупи главата на един и те си заминаха , и след това разбрахме от майка му (адвокатка) че може да ни съдят , щото бокса се водел оръжие .... куха работа , и аз я питам ми ако ти скочат 10 човека как ше се спасиш по законов път с голи ръце - няма начин ми вика , е кви са тия наще закони мамка му
Няма такова нещо. Ако е било налице неизбежна отбрана и вие сте били жертвите и защитата съответства на характера и опасността на нападението (6 човека срещу един с намерение да му причинят телесна повреда) няма за какво да ви осъдят. Във вашия случай дори ако френда ти го беше намушкал с нож щяха да ви оправдаят. Извършеното от него няма да е общественоопасно деяние, а напротив. Само трябва да имате свидетели...
По темата: С тия упражнения може и да увеличиш силата на ударите, но няма да имаш никаква техника и смятам, че нямаш шанс да използваш максималните си възможности. Най-добре се запиши на бокс, кик-бокс...
[quote author=“DooM_MasteR”][quote author=“ZzZaPyr”][quote author=“B_Ball_P”]ем то и с бокс(желязо) ще е самозащита!!!Ама в нашата държава и тъпите закони!!!!! :evil: :evil: :evil: абе по добре се движи с повече от по здравите авери!!!!А иначе бокса помага много при уличния бой!!!Ама за 1-2 седмици няма да постигнеш това което искаш!!!
Няма такова нещо. Ако е било налице неизбежна отбрана и вие сте били жертвите и защитата съответства на характера и опасността на нападението (6 човека срещу един с намерение да му причинят телесна повреда) няма за какво да ви осъдят. Във вашия случай дори ако френда ти го беше намушкал с нож щяха да ви оправдаят. Извършеното от него няма да е общественоопасно деяние, а напротив. Само трябва да имате свидетели...
По темата: С тия упражнения може и да увеличиш силата на ударите, но няма да имаш никаква техника и смятам, че нямаш шанс да използваш максималните си възможности. Най-добре се запиши на бокс, кик-бокс...
6 срещу двама бяха нали и аз участвах , а и свидетели нямаше само останалите 9 , а те ... , ама айде стига съм спамил :)
17.07.06
21:09
[quote author=“ZzZaPyr”][quote author=“DooM_MasteR”][quote author=“ZzZaPyr”][quote author=“B_Ball_P”]ем то и с бокс(желязо) ще е самозащита!!!Ама в нашата държава и тъпите закони!!!!! :evil: :evil: :evil: абе по добре се движи с повече от по здравите авери!!!!А иначе бокса помага много при уличния бой!!!Ама за 1-2 седмици няма да постигнеш това което искаш!!!
6 срещу двама бяха нали и аз участвах , а и свидетели нямаше само останалите 9 , а те ... , ама айде стига съм спамил :)
Няма значение, те са ви нападнали, вие сте се защитили преди да е било прекратено нападението. Дано ни простят за спама :wink:
18.07.06
20:11
Не трябва да се подценяват и ударите с крака един бърз и мощен в корема и му изкарваш въздуха и го довършваш с ръце.Все пак краката са по-мощни от ръцете. Другия вариант е да го изненадаш с една глава
[quote author=“3230”]Не трябва да се подценяват и ударите с крака един бърз и мощен в корема и му изкарваш въздуха и го довършваш с ръце.Все пак краката са по-мощни от ръцете. Другия вариант е да го изненадаш с една глава
Ако знаеш как да удряш с глава правилно е много добре
На един приятел бивш боксиор (възрастен) са му избили 3 зъба с един удар с глава ...