13.07.06
14:41
С какво ядете изварата :?:
С вилица.
Домати, краставици, кисело мляко... Въпрос на вкус. Понякога и “чиста” :wink:
13.07.06
15:35
на шопската салата :)
вместо сирение
13.07.06
16:11
пасирам си я с кисело мляко или само с вода и пия
15.07.06
01:16
Не я ям просто не става 2 месеца се тъпчех ама пак не и свиквам. :?
16.07.06
18:40
на салата с печени чушки и царевица от консерва.
купувам извара на Дядо Либен и пак за пореден пат намирам някакви светло кафеви неща вътре не мога да ги определя какво са ужас!! Намирала сам и коса! иЗВИНЯВАМ СЕ АКО на някои сам му разваликла апетита но... :!: смятам че трябва да се знае
[quote author=“realityman”]Не я ям просто не става 2 месеца се тъпчех ама пак не и свиквам. :?
И при мен е зле. Ама аз не се отказвам и вече съм се примирил с говняния вкус.
Ям я по следния начин:
1 лъжица извара + 1 кисело мляко в устата и преглъщам...
И съм си ок. :D
Поздрави
АМи да ти кажа много е относително това с изварата зависи каква зимаш защото има някои мнооо кисели и гадни блааа :roll: А пак аз си я слагам в омлета от белтъци да се пе4е с тяx на тефлоновия и става добре!! Въпрос на вкус :wink:
Вкарвайте малко доматено пюре и кимион или 4убрица и става мн хубаво.Поне на мене ми харесва :roll:
19.07.06
13:50
Аз пък я ям пасирана с домати и сипвам зехтин. Става супер вкусно и 100-200гр си ги хаправм за 2мин.
МММ ще пробвам с доматено меси :lol: а само малко ще отклоня темата ще извинявате какво е садаржанието на канелата знаете ли ???? :wink:
Бъркам я в съотношение 2:1 в полза на изварата с кисело мляко. Слагам й някакви подправки (малко) и папкам :)
Последно време добавям сурово яйце и/или лъжичка сурови белени слънчогледови семки и/или сусам. Нещо като ми хрупа по ми харесва :wink:
Слагам я в омлети и салата вместо сирене
29.07.06
15:31
[quote author=“3230”]С какво ядете изварата :?:
С баници
:twisted: :twisted: :twisted:
30.07.06
20:41
[quote author=“twista”][quote author=“3230”]С какво ядете изварата :?:
С баници
:twisted: :twisted: :twisted:
За кво само спамиш?
Аз си я правя на айраян.
Солен айрян: 100гр извара, 150-200гр вода и сол на вкус
Сладък айрян: 100гр извара, 150-200гр вода и Tang на вкус (или някоя друга разтворима напидка)
Има извари които като ги разбиете стават на малки бучици, но има и такива които лесно се разбиват и нестават на бучици. Аз я бъркам на ръка с вилица но с миксер може и да няма бучици. Когато няма бучици много лесно се пие. Аз я пия заедно с 4-5 белтъка от варени яйца (хапна, сдъвча, глътна, пиина, глътна или пък хапна, пиина, сдъвча и глътна :lol: ) Аз не харесвам вкуса на прясно мляко и ми е малко гадно но си имам една тактика. Пия бързо и не дишам (ако искате можете да си сложите и щипка на носа :))
Пробвайте може да ви хареса.
01.08.06
02:33
Аз си я муам както я продават. Много ми е вкусна нз защо се оплаквате... :)