18.07.06
23:24
Днес се навършиха 169 години от раждането на апостола на свободата ВАСИЛ ЛЕВСКИ.Вечна му памет и дано повече млади хора се учат от него, че останахме без родина :cry:
18.07.06
23:27
:roll: Това за мен е най-истинският БЪЛГАРИН!
18.07.06
23:40
що се занимавате с глупости
Първо предупреждение! Без повече глупави постове!
Йода
що е и тои ли е ходил на фитнес ? Малко клекове е праил щом една ограда го спира :)
Изчетох ти всичките постове, доста са глупави, но този вече е прекалено смешен :evil: ... Жалко за теб :!: :!: :!:
19.07.06
16:26
По-леко с приказките. Погрижих се за потребителя.
manson
Не че искам да наливам масло в огъня, но какво е лошото на живота зад граница? Какво, всички трябва да живуркаме в панелените блокчета в Дружба и да се чудим от къде да намерим пари за парното да платим?! Е извинявайте ама аз не искам да живея в такава държава където човек с докторска степен изкарва по 700-800 лв. на месец! Тва си е подигравка с хората и техния труд!
НО, това да се обижда най-великия българин си е направо... Абе тоя Cruise да ходи да се застреля най-добре!
баннах го! manson :wink:
19.07.06
21:17
Пуснаха хората тема за Васил Левски и всичко живо го оплю.. :shock: Я се стегнете бе, българи сте :!:
20.07.06
10:51
щях да пусна още едно мнение по случай темата, но рискувам да бъда баннат. Затова ще си затрая пък вие си правете изводи какво съм мислил да напиша :wink:
20.07.06
11:58
Той обиждаше вегетарианците, унижаваше жените, пускаше малоумни теми, пишеше на латиница, изразяваше открит расизъм и т.н. За 1 мнение бан не се получава, ама преди да пишем трябва добре да помислим. Някой хора трябва да се уважават, щото сега можеше ... айде няма да го казвам да не звучи расистко, ама благодарение на хора като Левски и още хиляди, които дори не сме ги и чували, но заради нас са си загубили живота, и са оставили децата си сираци, а жените вдовици, заради тях ти си свободен и се наричах българин!
20.07.06
13:35
1. не мисля че на темата му е мястото тука.
2. никой от нас не го е познавал и не може да каже какъв е и какво действително е направил.
3. това е станало повече от преди 170 години :wink: Не мисля че трябва да се връщаме толкова назад в времето.
4. Има 31252315435 човека който са направили повече за България и притова са още живи. На тях трябва да се възхищаваме и да им обращаме внимание.
5. Човек се ражда,живее и умира. Да не се разчувствате сега. Я се дръжте мъжки!
Много голямо внимание му обращате на тоз “Левски”. Сигурен съм че на 98% от потребителите в форума им е през к**а за това какво той е направил преди 170г. :wink:
Не е ли така?
Са да не кажете че мразя България, напротив обичам си БГ-то!
Пича казва по горе в темата си че сме останали без родина. Аз не мисля така!
Айде със здраве и стига се занимавахте с глупости и место да му се възхищавате толкова направете така, че на вас да ви се възхищават другите.
20.07.06
13:46
То безгрешен няма, ама трябва да прецениш дали положителното или отрицателното е повече. Голяма цифра каза, може да е метафорична, ама съвсем не са много тия хора.
Щом не му е мястото тук, значи няма да спорим, само си смени подписа, че се излагаш :wink:
20.07.06
14:01
кво му е на подписа :wink:
името на клуба :D
manson
20.07.06
14:37
Хората, направили повече от Васил Левски за България се броят на пръстите на едната ръка, а според моята преценка няма такива.
[quote author=“_VIP_”]1. не мисля че на темата му е мястото тука.
2. никой от нас не го е познавал и не може да каже какъв е и какво действително е направил.
3. това е станало повече от преди 170 години :wink: Не мисля че трябва да се връщаме толкова назад в времето.
4. Има 31252315435 човека който са направили повече за България и притова са още живи. На тях трябва да се възхищаваме и да им обращаме внимание.
5. Човек се ражда,живее и умира. Да не се разчувствате сега. Я се дръжте мъжки!
Много голямо внимание му обращате на тоз “Левски”. Сигурен съм че на 98% от потребителите в форума им е през к**а за това какво той е направил преди 170г. :wink:
Не е ли така?
Са да не кажете че мразя България, напротив обичам си БГ-то!
Пича казва по горе в темата си че сме останали без родина. Аз не мисля така!
Айде със здраве и стига се занимавахте с глупости и место да му се възхищавате толкова направете така, че на вас да ви се възхищават другите.
1. Раздела е “Общи теми”, ако не си забелязал и едва ли ТИ можеш да решиш дадена тема къде и е мястото :twisted:
2. :roll:
3. Грешиш и то много... Трябва да се помнят тези светли имена в нашата история!!!
4. Хайде дай пример поне за 312… че иначе да ги изброяваш другите ще ти отнеме много време :twisted:
5. Май не е така... Мъжкарю :twisted:
По нищо то твоят пост не личи че обичаш България, а още по-малко че...
20.07.06
15:12
Абе това е фитнес форум и като гледам как се трият теми или заключват от сорта на “Кой ще спечели световното” и тнт.Не виждам защо не затваряте и тази.Според мен един фитнес форум не е мястото където трябва да се обсъждат личности като В.Лвески.
20.07.06
16:02
Фитнес форума е малко по нагоре в другите раздели!
във форума или по-точно в “Общи теми”, могат да се слагат теми за национални празници и т.н. подобни, но да не се прекалява. Въпроса, е че някой хора не уважават труда на другите, като г-н VIP. Васил Левски е направил много повече за България от много от сегашните хора (не искам да омаловажавам и техния труд), но той се е отдал изцяло, това е била единствената му цел и нищо друго, без семейство, без нищо друго, всичко в името на родината...
Да се сещате за някой подобен в близките 50 г.????
”Ако умра аз губя себе си, ако спечеля, печели цял народ”
20.07.06
21:46
Фитнес форума е малко по нагоре в другите раздели!
Мой човек и това е фитнес форум просто раздела е общи теми.И не знам дали е уточнено общи фитнес теми или теми от всякакъв вид :wink:
Поне да сме точни: “Ако спечеля , печеля за цял народ , ако загубя , губя само мене си!
Не е зле някои хора да прочетат повече за Васил Левски и да разберат , че той е мерило за всеки истински българин!!!
20.07.06
22:59
[quote author=“Kazaka”]Поне да сме точни: “Ако спечеля , печеля за цял народ , ако загубя , губя само мене си!
Не е зле някои хора да прочетат повече за Васил Левски и да разберат , че той е мерило за всеки истински българин!!!
и за да бъдем още по-точни
“Ако печеля , печели цял народ , ако загубя , губя само мене си!”
20.07.06
23:11
Няма ли някои да изтрие или заключи темата..То стана едно..
20.07.06
23:32
поклон пред паметта му
....... но като кавате, че няма по велики българи, по добре мълчете :wink: !!!!
20.07.06
23:42
“...тоз, който падне в бой за ссвобода, той не умира...’ поклон !!!
Както казах по-горе, за празници и подобни може! Иначе общи теми за фитнес!