12.04.06
00:06
Здравейте на всички!
Имам нужда от бързо сваляне на 3-4кг за около 8-9 дена! Има ли някой свежа идея как да стане това? Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвети!:)
12.04.06
00:16
[quote author=“Tsefey”]Здравейте на всички!
Имам нужда от бързо сваляне на 3-4кг за около 8-9 дена! Има ли някой свежа идея как да стане това? Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвети!:)
еми няма как да стане освен ако не зимаш някакви добавки,но пак не съм мн убеден
12.04.06
00:44
Разбира се, можеш да ги свалиш тези килограми и без добавки. Но принципно не е много здравословно. Защо искаш да ги сваляш за толкова кратко време?
Добра идея би било да дадеш повече информация за себе си.
12.04.06
16:08
Ами причината поради която искам да ги сваля е глупава и няма да я пиша:)ама си мисля че мога и да удължа малко срока за сваляне на тия килограми:)Но като цяло се чувствам зле тъи като през изминалото лято бях в САЩ и качих 8 кг:(
А за мен 172 височина, 65 кг. В момента не спортувам освен на бяхам понякога,защото съм в Германия и малко се настройвам към обстановката все осте. Но като цяло съм намерила един фитнес клуб, който да посещавам и мисля да стартирам скоро. Аеробика оба4е не фитнес!
12.04.06
20:52
Добре де само с фитнес ли се вае тяло???Не ми доставя такова удоволствие както тае бо примерно:)
Според мен от тренировки тип тае бо голям ефект върху оформяне на тялото няма... не винаги полезните неща са приятни нали знаеш ;)
13.04.06
01:08
Ами аз съм готова и на фитнес да ходя, защото искам поне веднъж в живота си да се погледна в огледалото и да видя това което искам:)зная, че фитнеса е доста по ефикасен и маи ще трябва да се захвана!
Моля ви да ми кажете някаква ефикасен начин на хранене! Аз като цяло имам по мое мнение забавен метаболизам, защото основно се храня с плодове и зеленчуци но в мн големи количества:)а и четох някъде че организма ти просто привиква и сега малко несто да се отпусна и качвам!:(
14.04.06
00:10
Добра идея ама живея в общежитие и ако и вело сложа въобще не виждам как точно ще излизам от стаята :lol: Спорта мисля че сте го оправя ама храненето ми е проблем! Нещо не мога да си направя диета правилна! Моля ви дайте ми идейки за примерно меню като имате предвид че не ям месо:)
НВД както и еднообразни тренировки водят до АДАПТАЦИЯ, което е равнозначно на застой!
За 9 дена незнам колко килограма могат да стигнат за сваляне, НО за 9 дена човек може да промени визията си на 100% стига да иска! Това, което правя в момента е живото доказателство!
Не говоря за загуба на килограми - защото не се влиза в теглова категория, а във визуален аспект се гледа!
така 1е, за 9 дена, човек може да се ПРЕРОДИ С НОВА ВИЗИЯ. :)
НВД както и еднообразни тренировки водят до АДАПТАЦИЯ, което е равнозначно на застой!
За 9 дена незнам колко килограма могат да стигнат за сваляне, НО за 9 дена човек може да промени визията си на 100% стига да иска! Това, което правя в момента е живото доказателство!
Не говоря за загуба на килограми - защото не се влиза в теглова категория, а във визуален аспект се гледа!
така 1е, за 9 дена, човек може да се ПРЕРОДИ С НОВА ВИЗИЯ. :)
Бе Питоне, сега за 9 дена ако не си състезател и не си с 8-9% подкожна не можеш се промени, та да си скъсаш задника от тренировки (можеш по супер нездравословен начин да го направиш, ама няма да пиша, че да не се замислиш - това до Цефей)
иначе питоне еднообразие зависи в каква форма: настоящия Мр.О както знаеш не си сменя програмата от години, въпрос на интензивност. Той не е най-правилния пример за момиче, но е пример. диета, демек НВД не можеш да кажеш че води до застой защото това е диета, не хранителен режим, т.е. трябва да спреш след известно време, 2-3 месеца примерно, зависи от целите. Зареждане и разреждането за какво са? Виж Велислав Велев не слага зареждане в програмите си,т.е. само ниски въглехидрати, но това си е някаква негова стратегия.
Велев си е Велев! Аз се не готвя състезатели, а готвя момичета като тази дама! И казах много ясно, че промяната за 9 дена е възможна, реална и визуална. А вече антропологичните параметри, мастни депа и т.н си е отделна работа!
Не коментирам Мр.Олимпия, защото там става дума за ниво инсулин и растежен!!!!! Толокоз по темата.
А застоя си е застой. Спор няма! няма и развитие, прогрес!
Това не мога да го повярвам, колкото и да ми се иска! Не съм минал курс за фитнес инструктори приятелю, но имам все пак някакви познания, които ми казват, че това е равносилно на невъзможно! Не случайно резултатите при нас идват с години труд, за 9 дена...
Това не мога да го повярвам, колкото и да ми се иска! Не съм минал курс за фитнес инструктори приятелю, но имам все пак някакви познания, които ми казват, че това е равносилно на невъзможно! Не случайно резултатите при нас идват с години труд, за 9 дена...
Приятелю, ела ми на гости и вземи да повярваш! В момента сум на 8 фазов дневен режим, във връзка с един семинар в Шумен. Промяна настъпва при мен със всеки един час! Ела да ти докажа и си вземи фотоапарата за да си гледаш снимките после!
Колкото до поста на Као - изобщо не може да става дума за мускулни трески, предвид че естеството на тренировката по време на тези 9 дена е съвсем различна, и става въпрос за 3 дена трениране и 6 дена хранене и майсторлъци.
Съжалявам, че не искам да пусна снимки на стартовия етап на диетата ми, която започна на 24 май!
Снимките ще са пак - тоя зобил, тоя незнам какво си - мнения казани и написани от професионалисти разбира се!
Йода - знанията не се явяват в дипломите и лицензите за фитнес инструктори. трансформацията за 9 дена е реална. Трябват ти някои основни елемнта: воля, старание, пари за храна и някои основни добавки, стриктност и все пак малък мерак в кухнята!
За 9 дена показваш ефекта от труда ти! Всеки културист дори е един 10 дена преди състезание, а друг в момента, когато е на сцената. За това си говорим. Ако мислиш , че това не е трансформация, здраве му кажи! Разбира се изключвам при мен употребата на анаболни стероиди, дуеритици и други лайна. Но тоз който има воля за успех - успява. Този който не вярва и не иска силно тъпчи на едно место години наред!
:)
Снимки няма да пускам, мисля че не си струва, но за теб, мога да ти пратя специално на пощата, ако ми гарантираш, че няма да ги видя в сайта :lol:
Извинявай ама ни говориш все едно ние сме некви прости селяни от левуново, а ти си някой мега майстор... (в никакъв случай не искам да проявявам невужание към теб, знам че разбираш от фитнес и спортно хранене)
Обаче от доста време работя като инструктор и имам някакъв опит отделно в залата в която работя - е бъкано и с други инструктори и повечето тренират елита на БГ и знам какво може да се направи за 9 дни... точно нищо :)
Я на мен ми прати снимки да видя за какво става на въпрос, няма да ги поствам.
А бре, аз какво казах по-горе. Ако си състезател, тази промяна е напълно възможна и в това никога не съм се съмнявал. Въпроса, е че човек с 15-20% подкожна, примерно мъж за 9 дена не смятам че каквато и да е диета и добавки (както каза ти без забранени субстанции) не можеш да се промениш коренно. Това дори със състезатели го коментирах, без да споменавам имена, само да знаеш че единия е Балкански шампион.
[quote author=“YODA”]
Бе Питоне, сега за 9 дена ако не си състезател и не си с 8-9% подкожна не можеш се промени, та да си скъсаш задника от тренировки
бтв: плс, прати ми на мейла снимки, няма да ги слагам никъде споко, и прати едно лс като идваш в сф да се видиме!
Сори на Цефей дето оспамихме темата :wink:
[quote author=“kao”]Извинявай ама ни говориш все едно ние сме некви прости селяни от левуново, а ти си някой мега майстор... (в никакъв случай не искам да проявявам невужание към теб, знам че разбираш от фитнес и спортно хранене)
Обаче от доста време работя като инструктор и имам някакъв опит отделно в залата в която работя - е бъкано и с други инструктори и повечето тренират елита на БГ и знам какво може да се направи за 9 дни... точно нищо :)
Я на мен ми прати снимки да видя за какво става на въпрос, няма да ги поствам.
какво знаеш за мен - ами почти нищо :) Ти дори не си ме виждал на живо!
Снимки няма да поствам никъде, на никого. Живот и здраве, някой път, ако се видим на живо, може да пообменим опит! Те затова и бяха сбирките на бб-тийм, ама кой да идва, освен Йода :)
Спирам да говоря, анализирам, виждам , че някой се засяга :) Не съм искал.
Колкото до БГ елита - ами пратете ми го да го тренирам и консултирам по хранене - може би тогава ще стане елит! Засега елит, освен предаването “Елит” не познавам.
:)
Йода, као - това е всичко от мен. Аз имам мнение, вие вашо. Као - ти имаш клиенти, клиентки - желая ти успех в работата! нека те се радват не на съвършената тренировка, а на съвършената визия. Йода - Успех в начинанията ти.
На всички Ви - воля и помненете, че невъзможни неща няма!
Темата се измести наистина, затова:
Чао и сбогом!
Ами ако няма да слагаш снимки - тогава недей съобщава колко ти е добра визията... всички ние с удоволствие ще се радваме на твоите резултати - за това има и тема... само да не са пипани с фотошоп ;)
Достатъчно знам за да си формирам мнение за теб от постовете си - определено знаеш, но на места малко попрекаляваш с преувеличенията... както се казва “намали малко рибата че няма да се хване в тигана” :)
Никой на никого не праща клиенти... когато станеш голямо име те сами ще идват при теб да ги тренираш и консултираш... ;)
И визията на инструктора и знанията му са важни... мисля и 2те трябва да са налични за да е добър такъв ;)
Невъзможни неща наистина няма, но нека слезем на земята - а истината е че за 9 дена човек видимо не може да промени тялото си без употреба на забранени препарати та ако ще и цяла дузина инструктори и диетолози да се въртят около него ;)
Не знам защо се карате. Много зависи какво смъквате. Хора, които се занимават редовно с спорт смъкват кг. точно преди състезание и теглото им варира с (-10 кг.) разбира се ако един мъж е 90 смъкването на 10 е постижимо за 8 дни. Ядеш само ябълки и когато започнат да ти се напукват устните слагаш парче лимон. Другия вариант е много пилешко месо, никаква сол, зелени салати, и 10 белтъка.
Сега няма да пишем какво означава това за черния добре. От темата обаче аз не виждам момичето да има нужда да се появява на състезание. Освен това винаги трябва да се замисляме над два въпроса – какво смъкваме мазнини или мускулна маса и след това колко време можем да ги задържим.