19.07.06
12:48
вярно ли е, че кардиото е катаболно и води до натрупване на мазнини по корема?
и вярно ли е, че аеробиката с тежести и интервалното бягане се причисляват към анаеробните тренировки?
19.07.06
14:16
Кардиото само по себе си не е нито катаболни,нито анаболно,важно е какво ще ядеш и колко,а иначе НЕ води до натрупване на мазнини на корема.
19.07.06
16:27
а след кардио = интервални тренировки на кростренажор - какво да ям?
19.07.06
16:59
ХАХАХА ето това беше върха,да изкарате,че от кардиото се дебелее :lol:
19.07.06
17:24
[quote author=“cranberrry”]вярно ли е, че кардиото е катаболно и води до натрупване на мазнини по корема?
и вярно ли е, че аеробиката с тежести и интервалното бягане се причисляват към анаеробните тренировки?
Без коментар!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тежа 60 кила и съм малко кльощав.Как да кача повече кила?
Всяка сутрин тичам около 15 мин. ,но мисля,че кардиото не е най-подходящата тренировка.
По колко да ям и как да се натоварвам?
Благодаря!
21.07.06
15:15
[quote author=“GrandMasterP”][quote author=“cranberrry”]вярно ли е, че кардиото е катаболно и води до натрупване на мазнини по корема?
искам да ви кажа, че не съм си го измислила това аз. щото се натягам да бягам по 1 час сутрин и по 40 мин вечер тва всеки ден без веднъж. та за връзката между продължителното ежедневно кардио и натрупването на мазнини по корема (единственото място, отк оето имам още малкод а свалям) ми разказа 1 фитнес инструкторка.
вече не знам на кого да вярвам :x
21.07.06
22:06
[quote author=“cranberrry”][quote author=“GrandMasterP”][quote author=“cranberrry”]вярно ли е, че кардиото е катаболно и води до натрупване на мазнини по корема?
искам да ви кажа, че не съм си го измислила това аз. щото се натягам да бягам по 1 час сутрин и по 40 мин вечер тва всеки ден без веднъж. та за връзката между продължителното ежедневно кардио и натрупването на мазнини по корема (единственото място, отк оето имам още малкод а свалям) ми разказа 1 фитнес инструкторка.
вече не знам на кого да вярвам :x
Не се иска много мозък и фитнесзнания, че сам да прецениш кои говори истината - инструкторката или хората от форума. :wink:
22.07.06
00:06
да де, ама тая виси по форумите и звучи мн компетентна и знаеща. а аз събирам инфо и вече не знам на кого да вярвам. всеки си говори квото си знае