12.07.06
22:45
Дава яко енергия и е особено подходящ при НВД за запазване на мускула и при падане на тонуса и силата, вследствие на диетата. Само незнам дали може да се взима продължително време без странични ефекти?
13.07.06
11:52
Таурина е прекрасна добавка! Бях успял да си взема от един производител на енергийни напитки/там нали слагат таурин/ насипен, австрийски. Това е страхотно нещо, излезе ми 100 гр 30 лв. Пил съм и на Мусаши, също е добър.
. :wink: Какви странични ефекти може да има??Тои доколкото знам запазва мускулите...по време на трен !!!
Даите малко повече инфо за таурина :P
[quote author=“Dekata”]. :wink: Какви странични ефекти може да има??Тои доколкото знам запазва мускулите...по време на трен !!!
Даите малко повече инфо за таурина :P
Какво запазвал???????? Това да не е протеин бре народе!!!!
http://www.bodybuilding.com/store/taurine.html
той таурина горе-долу като креатина ли се приема като количество-около 5гр преди и след трен ?
19.07.06
20:31
1-2 грама на ден, преди тренировка най-добре, без зареждане.
[quote author=“sigmA”]той таурина горе-долу като креатина ли се приема като количество-около 5гр преди и след трен ?
2.5gr преди тренировка и 2.5гр след.
Клембутерола е истината за издръжливост и “въздух”.Използва се при асматици и страничният ефект ,ако има такъв е, че може да има леко разтреперване на крайниците.Затова не го препоръчвам на баскетболисти и волейболисти , а в упътването пише, че при по-голяма доза има анаболен ефект.Аз си го зобвам рядко само при неделните мачлета ,че с тия 106 кила чиста ярост трудно мога да припкам из зелената морава.
Истината е че без химия нема физика.Кой квото ще да разправя за натуралните тела и “натуралните” постижения в спорта.Аре-аре отбий вдесно.
Бе да, ама на мен не ми действа въобще... от месец го пия и до 8 хапа стигнах - НИЩО! АБСОЛЮТНО НИЩО... при всеки явно е различно
Mомчета не измествайте темата.
Клена се обсъжда тук - http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96
Аз съм много доволен от таурина на JK.Това ми е единсвения БГ продукт, който пия изглежда посъщия начин като този на Мусаши, има същия вкус и мирис.
24.07.06
19:57
Клембутерола не е истината. Това е лъжата. Аз правих няколко цикъла - ефекта е никакъв. Има само странични ефекти - треперене, изнервеност, а ако си на диета направо ти разказва играта. Аз съм взимал и по цяла опаковка за ден, но ефекта Е НУЛА. Таурина дава енергия и ако си в режим на чистене /т.е. на диета и си без сила/ ти помага за кардиото. Без да броим антикатаболният му ефект. :wink:
25.07.06
19:43
Кленбутеролът е един от любимите ми препарати и да, без химия няма начин да се направи кой знае какво като постижения, но истината е, че с правилно хранене, добри добавки и разбира се, здрава тренировка, може да се направи едно хубаво тяло.
Вярно е, че като енергетик клена е много по-мощен от таурина, но то по тая логика и от клена има много по-силни препарати. Удари си батка, една дека преди трен и да видим от кое ще си по-доволен :lol: А и темата наистина се измести, най-добре да се заключи.