Протеин/амино

KI

17.07.06
02:48

ще си зема утре или други ден 100% whey на ОН и амино 2700.186/81кг съм.
как да ги пия в тренеровъчни и нетренеровъчни дни,по колко и кога:)))) а освен това да попитам добре ли са като за начало ,защото за първи път ще зимам хр добавки тренирам от 6 месеца и целта ми е най вече колкото се може по чиста ММ ,минимално мазнини,имам освен това и добра диета:)

17.07.06
07:04

В тренировъчен ден пиеш протеина сутрин на гладно,преди и след тренировка,аминикиселините-вечер преди лягане.
В нетренировъчен ден оставяш протеина сутрин и вечер аминото.Ако искаш можеш да пиеш в нетренировъчен ден още веднъж аминокиселини през деня,но знаеш сигурно,че се усвояват най-добре на гладно така,че не върви да си се натъпкал преди това :wink:
Поздрави.

KI

17.07.06
12:46

а по колко протеин и по колко аминокиселини?81кг съм.в трен и в нетрен ден

18.07.06
13:46

ами то си пише по колко.От протеина пиесх по 1 доза която мисля че беше към 25 гр ,имаш мерителна лъжичка вътре.На 2700 пишеше ако не се лъжа че serving size е 2 таблетки,може спокойно по 3-4 да пиеш.Повече не ти трябват,пиеш и протеин все пак.

21.07.06
22:42

[quote author=“kiborgbg”]ще си зема утре или други ден 100% whey на ОН и амино 2700.186/81кг съм.
как да ги пия в тренеровъчни и нетренеровъчни дни,по колко и кога:)))) а освен това да попитам добре ли са като за начало ,защото за първи път ще зимам хр добавки тренирам от 6 месеца и целта ми е най вече колкото се може по чиста ММ ,минимално мазнини,имам освен това и добра диета:)

Протеина е супер ама за аминото има много по-добри

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1