[quote author=“YODA”]Не съм го питал но ако Аstor се навие да участва, въпреки че си е доста занимавка, ще бъде доста внушителна гледка! Доколкото знам като размери, само ръката му сега е около 55см...
За какво става на въпрос YODA за теб съм готов на всичко :)
Да се състезаваш в натурален културизъм! Какво ще кажеш, при едно изчистване, по-голям от тебе няма да има!!! Без майтап! То сега е късно, че има 2 месеца до състезанието, ама следващото, ако просъществува федерацията разбира се!
БТВ: Иначе щом си готов на всичко, съм ти приготвил един списък :lol: :lol: :lol:
[quote author=“YODA”][quote author=“johnrambo”]Тука има ли хора за младежите и да си дадат данни ако може .
аз съм на 19 год, 182, 96 кг, около 7-9% мазнина (в момента съм ужасно чист), 220 тяга 3 ка, 160 пълен клек 6 ца, 100 лег 9 ка, преси 80 4 ка(
бедро 72, ръка студена 44, гръбна обиколка незнам (тва са ми мерките като съм изчистен сега)
несъм ползвал нищо забранено, никога
споделете вие?
За една бройка да вляза при младежите! На 20 съм! Писах си горе долу данните горе, постиженията са 200 клек 2ка, 200 тяга, 115-120 лег.
Рамбо, много голямо бедро имаш за тия килограми, пък и изчистен. Защо не сложиш снимки, ще ми е любопитно!
мене генетично бедрата ми вървят много, а и преди се занемавах с колездене и винаги ви стоят на фибри отстрани 8) само че не ги тренирам от един месецл 1- за да концентрирам горната част 2- от тия тренировки за крака направо умирам (повръщал съм) и следващите два дена не мога тренирам 3- да не заприличам на изрод с огромни крака и задник и малко “трупче”
а снимки ще сложа, стига да си купя батерии за фотоапарата :D
22.07.06
14:05
Значи знам че не е за тоя форум и за тази тема обаче може да ви се стори интересна тази статия
:arrow: http://www.capital.bg/show.php?storyid=273337
Извинявам се предварително за спама
[quote author=“3230”]Значи знам че не е за тоя форум и за тази тема обаче може да ви се стори интересна тази статия
Напротив интересно е!
Рамбо: Ей вие колоездачите баси краката имате евалата!!!
[quote author=“YODA”][quote author=“3230”]Значи знам че не е за тоя форум и за тази тема обаче може да ви се стори интересна тази статия
Напротив интересно е!
Рамбо: Ей вие колоездачите баси краката имате евалата!!!
за жалост химията е навсякъде... бтв аз имах един приятел на 22 години бише, колоездач, национал, клякаше с 150 пълен клек (а хем не тренира с тежести като нас)
като заговорих за клека, понеже съм висок и като правя нормален клек до долу се навеждам напред и в резултат но това два пъти прескрипвах нерв :x от тогава прая само преден клек на смит машина 10 серии и бедрата дърпат по добре. според мене предния клек удря четириглавия мускул по-добре. искрено го препоръчвам!! :!:
Yoda: ползата от колоезденето е че 1-кръвоснабдяването на мускула -бедрата и прасеца- е по-добро и 2- мускула стой много добре сепариран и оформен...иначе аз като започнах “щанги” бях...70 кг! 25 кг мускул за годино и половина тренировки, без стероиди и т.п.....но пък съм висок и не стоя плътен :?
[quote author=“YODA”]Ами виж, аз под кило месо на ден рядко падам, за деня имам около 10 яйца, 2 литра прясно или кисело мляко, половин или кило сирене, въпроса е лесно ли се изяжда туй чудо????????????
Освен това съм 100 кг, а само за поддръжката на 100 кг се изисква в пъти повече от тази на 80 кг примерно. Не че съм тежка категория, имам още много протеин да ям ама не случайно Митко Димитров каза че тежката категория си е друг спорт!
Струва ми се, че си много прав като разваш, разликатав измеренията е сериозна.(казвам струва ми се, защото съм далече от проблемите при 100кг-мовите :) ).
И разлика примерно би се изразила в - Холестерол!
Има хора, които претъпкват с него и пак се оттърват безн ищо. Това е генетично. Но ти имаш ли ясна представа какво става с всичкия този холестерол, които поемаш? 100 кг са си 100 кг, което те прави почти 2 пъти по голям от някой спортист 60 кг-мов примерно, но надали сърцето ти ще е 2 пъти по-голямо, същото се отнася и за разните там жлези и т.н.
Поздрави
[quote author=“tpd”][quote author=“YODA”]Ами виж, аз под кило месо на ден рядко падам, за деня имам около 10 яйца, 2 литра прясно или кисело мляко, половин или кило сирене, въпроса е лесно ли се изяжда туй чудо????????????
Освен това съм 100 кг, а само за поддръжката на 100 кг се изисква в пъти повече от тази на 80 кг примерно. Не че съм тежка категория, имам още много протеин да ям ама не случайно Митко Димитров каза че тежката категория си е друг спорт!
Струва ми се, че си много прав като разваш, разликатав измеренията е сериозна.(казвам струва ми се, защото съм далече от проблемите при 100кг-мовите :) ).
И разлика примерно би се изразила в - Холестерол!
Има хора, които претъпкват с него и пак се оттърват безн ищо. Това е генетично. Но ти имаш ли ясна представа какво става с всичкия този холестерол, които поемаш? 100 кг са си 100 кг, което те прави почти 2 пъти по голям от някой спортист 60 кг-мов примерно, но надали сърцето ти ще е 2 пъти по-голямо, същото се отнася и за разните там жлези и т.н.
Поздрави
проблема е, че колкото си по-тежък и колкото повече мускулна маса имаш, толкова повече е важно да ядеш стриктно. аз като пропусна ядене и се смачквам :? щото за да се подържа масата трябва храна нон-стоп