Има ли смисъл да ходя на фитнес?

21.07.06
22:41

Имам един доста глупав въпрос- има ли смисъл да ходя на фитнес, само за да сваля 7-8кила? В нас имам велоергометър, редовно мога да карам колело, знам как да си направя НВД, да спазвам режим.. Само наще вкъщи си мислят, че правя глупости и ако ми го каже треньор ще ми повярват.
Ако се запиша на фитнес със цел отслабване дали ще правя нещо друго освен да въртя там на велоергометър и да ползвам пътечка, примерно? Та има ли наистина смисъл?
Благодаря

®N

21.07.06
22:45

Ами зависи дали искаш да станеш като клечка или да имаш и малко мускули :wink:

ZW

21.07.06
22:51

Ако единствената ти цел е да свалиш килограми, то тогава може да гориш калории и вкъщи. Няма смисъл да даваш пари за фитнес. Но не искаш ли и мускулче да радва окото ? Ако ти стига да изглеждаш строен и не те влече мускулесто тяло, може да въртиш вкъщи и да бягаш сутрин. Щом и НВД спазваш няма да имаш проблеми.
Успех

22.07.06
00:31

Винаги има смисъл

22.07.06
09:41

Е искам и мукули, но си мисля, че за тях отделно след месец-2 да ходя. Абе май ще се запиша тия дни на фитнес

DU

23.07.06
11:02

Записвай се не му мисли

23.07.06
11:04

[quote author=“Nazgull”]Е искам и мукули, но си мисля, че за тях отделно след месец-2 да ходя. Абе май ще се запиша тия дни на фитнес

Бате ако си мислиш че за 2 месеца ще станеш здрав ... То хората ходят с години ...

23.07.06
11:44

[quote author=“Nazgull”]Е искам и мукули, но си мисля, че за тях отделно след месец-2 да ходя. Абе май ще се запиша тия дни на фитнес

И още нещо, какво е това: ‘да се запиша’. То витнеса не е договор за краткосрочно развитие, които само трябва да подпишеш и работата е опечена... :wink:

Седни и се образовай, кое как става с раненето и тренировките. - http://www.bb-team.org/

УСпех.

KO

23.07.06
11:53

Значи намери си снимка на Вин Дизел и почни да четеш.. Чети някаде 2 3 седмици после почни да ходиш на фитнес и гледай снимката и след няколко месеца ще се гледаш в огледалото и ще си викаш, че си оживотнял!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1