19.07.06
17:10
След като свърших поредната опаковка аминокиселини преди 2 дни, а си чистя и ми трябват за кардиото сутрин - отидох до SNC вчера и исках да купя отново Universal 2700 голяма кутия 360 таблетки. Обаче нямаше и ми казаха 20 дни да изчакам. Вариантите на BioTech не ми харесаха като цена за дадено количество, чернодробни амино на Унивърсал също нямаше. Та... консултанта ми каза - вземай на JC, това са Universal, но опаковани в бг. Много се чудих, защото за JC съм чел тук лоши работи, но пък на кутийката наистина пишеше “Произведено от Universal Nutrition USA за JC България” или нещо такова. Та, не ми се обикаляше повече. Взех само 2 опаковки по 60 таблетки (9 лв и нещо едната беше, двете горе долу колкото малка кутия 120 таблетки Universal)...
В момента питам за Вашите наблюдения върху тези Аминокиселини и като цяло суплементите на JC. Наистина ли са произведени там или си продават нашите боклуци? Едната опаковка вече я напънах като взимам малко повече от обикновено, въпроса е дали да ги допивам или да отивам да си търся други аминокиселини, защото ако тези не са добри мисля да ги дам на едно приятелче, което така или иначе за суплементи никакви пари не дава и колкото му помогнат - толкова.
Благодаря предварително.
19.07.06
17:11
JC Amino 2700 = Universal 2700
Вярно е.
[quote author=“Veseliq”] Та... консултанта ми каза - вземай на JC, това са Universal, но опаковани в бг. Много се чудих, защото за JC съм чел тук лоши работи, но пък на кутийката наистина пишеше “Произведено от Universal Nutrition USA за JC България” или нещо такова.
По-скоро е обратното. Тези кутийки 2700 на Юнивърсъл са пълни с JC. Иначе няма друго обяснение за ниската им цена в сравнение с другите чужди марки, при положение че цените на другите продукти на Юнивърсъл в БГ - креатин, протеини, гейнъри и т.н. са едни от най-високите.
19.07.06
20:17
Друго обяснение е например, че амино 2700 се произвеждат само за страни като България. То ако сметнеш цената на амино 1900, които уж са по-слаби, ще видиш, че излизат по-скъпи. Така че има нещо гнило в тия амино 2700. Май имаше вече тема за тях, поразрови се за подробности.
Има много теми за тия аминокиселици и от тия теми разбрах че амино 2700 се по нисък клас и се произвеждат само за бедните страни от източна Европа
21.07.06
23:18
абе ма кво очаквате от аминокиселини ?данеби като пиете оптиум,мусаши и тнт ефекта да е по добър ? тва са едни аминота нищо друго и ефект трудно ще усетиш от тях според мене само за възтановяване стават
Не съм съгласен, аз откак взех да ползвам редовно аминота от близо 1 година, доста напреднах външно, за тази една година само ръката ми стана от 38 на 41,5 - чак се сцепи. Като имате предвид, че само аминота си блъскам на Унивърсъл 2700 и от 2 месеца насам - Генезис, понеже Унивърсълските ги спряха тез от 120 хапа и не ща JC, макар че уж са същите... просто искам да си е кутийката Унивърсъл 2700, ако щете и суеверност му кажете.
[quote author=“MacTukaTa”]Не съм съгласен, аз откак взех да ползвам редовно аминота от близо 1 година, доста напреднах външно, за тази една година само ръката ми стана от 38 на 41,5 - чак се сцепи. Като имате предвид, че само аминота си блъскам на Унивърсъл 2700 и от 2 месеца насам - Генезис, понеже Унивърсълските ги спряха тез от 120 хапа и не ща JC, макар че уж са същите... просто искам да си е кутийката Унивърсъл 2700, ако щете и суеверност му кажете.
само аминокиселини казваш :?: сигурен съм че значи се храниш много качествено или взимаш слонски дози аминота...колко точно ти е дозата :?:
С Унивърсъл 2700 беше 2 преди и 4 след тренировка, а сега с Генезис 1900 е 3 преди и 4-5 след тренировка. И се храня нормално, като от март месец насам съм спрял всякакви видове тестени и сладки изделия, понеже съм от хората, качващи сланини доста лесно. И забравих да спомена, че преди 3 месеца си бях взел и един креатин на Оптимум (150 грама), но не вярвам да е било от него този резултат.
наскоро обсъждах тази тема с двама известни български спортиста, единия от които е републикански по трибой а другия по културизъм младежи. говорехме за суплементите на Универсал като цяло и те имаха доста странни мнения и двамата. Трибоецът `няма казвам имена` каза че не би се пуснал на допинг тест използваики тези аминокис. :!: Културиста пък каза че са им “не чисти” на Универсал и ДжК продуктите и спечиално аминотата. Доста ме узадачиха и двамата. аз също съм ги пробвал и съм доволен. Бяха прекалено добри за цената си :roll: и все пак се притеснявам да не се получи като с протеините на Атлетик, в коита откриха Бионабол. ИЗВОДЪТ- не си купувайте БГ ла**а.