Пъпки по гърба???

ST

17.07.06
13:52

Здравейте, от 2-3 месеца насам започнаха да ми излизат много пъпки по гърба, 100% съм сигурен, че са от хранителните добавки ( Creatine Nutrim, Pro Gold, Junior пак на Nutrim ), та да питам дали някой има същия проблем и по-важното как да ги махна тия пъпки?

17.07.06
14:19

Като начало може да спреш добевките, за да видиш дали е от тях. И без това Нутрим не струват особено като качество (има си теми за това из форума, поразгледай).

SI

17.07.06
15:59

Едва ли е от добавките. За да намалиш пъпките по гърба(а и по цялото тяло) използвай някаква абразивна гъба когато се къпеш. Внимавай обаче да не прекалиш, защото може да влошиш положението.

HS

17.07.06
16:42

къпи се след тренировка,още във фитнеса,ако има душ...и може някакъв мехлем да си вземеш

ST

17.07.06
17:01

сега съм спрял добавките и 1 месец пих бирена мая, намаляха дръстично, но пак има какво да се махне, надявам се сега морето да изчисти всичко

B_

17.07.06
17:35

абе тая бирена мая много я хвалят от къде да взема??? :(  че и аз имам по гърба и нещат да се махат мамицата им!!!

HS

17.07.06
17:56

другото което е пичове - печете се на слънце

17.07.06
18:11

B_Ball_P бирена мая има във всяка аптека

SI

17.07.06
18:15

[quote author=“hsvilenov”]другото което е пичове - печете се на слънце

Печете се, но умерено, защото прекомерното излагане може да влоши нещата в по-дългосрочен план.

17.07.06
18:24

[quote author=“hsvilenov”]другото което е пичове - печете се на слънце

Това помага наистина

17.07.06
19:46

[quote author=“B_Ball_P”]абе тая бирена мая много я хвалят от къде да взема??? :(  че и аз имам по гърба и нещат да се махат мамицата им!!!

Във всяка аптека я има  :wink:

PL

17.07.06
22:30

е аз пък имам пъпки по ръцете отстрани само около трицепса .. и аз мнг им се дразна като вида некои с гладка ръка без пъпки и мразя да завиждам ама ....  :roll:  и аз се пека на слънце ама то майка му деба и времето глеите кво е 30мин пече  и после вали дъжд... а тая бирена мая от нея се пълнее аз права са НВД.. и нз нема да я зимам ...  :roll:  :?:

17.07.06
23:12

Релаксация, тука супер много хора са със същия проблем. Просто е от форсираното хранене и прахчета... И си е чисто акне.

Има някой антисептични прахчета и едно мазило които помагали. Ако сте толкова на зор действайте.

А морската вода и слънцето, тотално ершават проблема. /без да се прекалява разбира се./

И мислете малко като се хранете. Има храни, кои могат да се избягваи или заменят и няма да имате сериозен проблем с това.

17.07.06
23:54

Аз пих бирена мая и говори с личният лекар.И след казаното:” Бирената мая забавя изхвърлянето на спермата”......След това вече бирена мая - НЕ !

SI

17.07.06
23:56

Какво ще рече “забавя” ?  :lol:

18.07.06
03:10

СПАМ
Ако няма какво да добавиш не ПИШИ !!!
ASTOR

18.07.06
09:04

като забавя още по-добре :) . половия акт ще е по-продължителен :D

18.07.06
10:13

[quote author=“fixer2”]Аз пих бирена мая и говори с личният лекар.И след казаното:” Бирената мая забавя изхвърлянето на спермата”......След това вече бирена мая - НЕ !

И как по-точно влияе маята  :wink:

18.07.06
10:55

Пише ,че е балсам за тялото от вътре и е против акне и др кожни заболявания.И правела ноктите меки.Аз лично я пих 2 месец и  нищо.

18.07.06
11:53

хахаха, ае пичове това ще го сложа в бисерите просто ме уби.... :lol:

Това са супер изчанчени крайни случай, които споменавате. Бирената мая е много полезна и е добре да се приема в нормални дори леко завишени количества за трениращи.

А много ясно, че няма да ви се оправи акнето от нея. Това е все едно да ти е счупен крака и да взимаш витамини да ти се оправи.  :wink:

А най- брутално се засилва акнето от едно нещо и то е: БЪРЗИ ВЪГЛЕХИДРАТИ. Приемайте ги удърно и е сигурно, че за 0 време ще ви цъфтят ягоди по гърбовете.  :P

23.07.06
09:39

Бирената мая си е много ефективна. Аз имам същия проблем с пъпките, но не само по гърба ами и по лицето и раменете. След като започнах да я приемам нещата видимо се подобриха, е не изчезнаха всички, но определено положението стана много по-добро, а тотално се оправи като почнах и да се пека на слънце сега по басейните.

23.07.06
10:42

[quote author=“tpd”]да се приема в нормални дори леко завишени количества за трениращи.

Единственото нещо от тези завишени количества което може да получиш е растройство  :wink:

23.07.06
10:44

А бе то аз с пъпките имах същия проблем щото зимах ПРО ГОЛД на Нутрим но след като видях темата в форума и го спрях веднага и вече има ефект пъпките намаляха дръстично но пак си имам де ... А тва за печенето на слънце наистина е добре и то премахва до накаква степен пъпките

23.07.06
10:52

[quote author=“TREVATA”]А бе то аз с пъпките имах същия проблем щото зимах ПРО ГОЛД на Нутрим но след като видях темата в форума и го спрях веднага и вече има ефект пъпките намаляха дръстично но пак си имам де ... А тва за печенето на слънце наистина е добре и то премахва до накаква степен пъпките

Точно това е ,че на БГ пазар не се намират качествени добавки и при консумирането им се появяват неприятни странични ефекти.По-добре да се вземе нещо от чужбина скъпо ,но за сметка на това безопасно.

10.07.07
19:29

И аз имам малко около трицепсите и рамената. (направих голямата грешка да ти разчопля и сега съм с малко белези по рамената) но след морето мисля че  ще има подобрение

10.07.07
22:05

Слънцето ги премахва временно.Ако зимата не продължите с някакво мазило пак ще си “поникнат” :) .Аз като човек в тази фаза знам едно-най-добре помага хигиената!Хигиена и далацин Т му е майката ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1