21.07.06
23:15
искам да попитам дали вун6но 6е има ли видим резултат ако си зема следните продукти
Creaforce 500 gram ::::::производител:::::: AMERICAN BODYBUILDING
Solid Glutamine 500 grams ::::::производител:::::: SOLID MUSCLE INC
Amino Acid 1900mg.::::::производител:::::: GENESIS
100% Whey Protein-Natural Chocolate 5 lbs. ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION
мисла да си зема и бирена мая и някакви витами на univursul
4овек в залата ме посуветва да си спеста пари и да си купя няколко не6та на веднуж а не едно по едно
и си спестих пари и сега мисла да си ги купа споредвас добрелие 6е се тремя да ка4а ма маса не искам мнооого и си4ката да буде мазнина
21.07.06
23:31
Имам чувството, че ти е още рано за хранителни добавки, взимай си само протеин и си състави една диета, виж хранителните режими за покачване на тегло, там има много теми за примерни режими за хранене.
21.07.06
23:46
Ами да,определено ще има резултат,ако ги пиеш всички тези неща и да не искаш резултата ще е доста видим така да се каже :shock: Луд ли си,ебати говедото ще станеш,ако ги имаш пари купувай ги и не се тревожи за резултата,ще е доста добър :wink:
Хехе то ако било толкоз лесно
22.07.06
03:17
Разумна ти е комбинацията. Видимият резултат зависи от яденето ти :wink:
22.07.06
11:50
Не мога да разбера защо си мислите че добавките са вълшебни?
Разберете че на първо място е храненето,след това трен-а,възстановяването и чак тогава добавките,няма такова нещо като “вълшебно хапче” точно това му е чара на бодибилдинга да се стремиш винаги да си по добър и да изглеждаш винаги по добре :D
Тренирай яж колкото се може повече протеин,и ще растеж!
Да наистина доста хора си мислят че с няколко скъпи добавки ще станат супер говеда ама НЕ! Трябва много ядене, яко трен. и да знаеш как да вземеш максимума от всяка добавка. Така, че първо помисли за тези неща дали всичко е ОК и тогава взимай добавките
Нали точно за това се пият хран. добвки, за да си подобриш храненето, за да си набавиш това, което неуспяваш да си набавиш чрез храната. Аз лично нямам възможност да ям всеки ден месо и трудно си покривам нуждите от протеин. Пия млечни продукти, ям яйца но немога да изяждам по толкова мн. и затова пия протеин от време на време( когато имам пари :wink: ). Човек който има възмойност да се храни правилно наистина добавките едвали ще му помогнат много, но човек който има кофти хран. режим при него ще има добър ефект. Това си е мое мнение. :wink:
[quote author=“Veliko”]Нали точно за това се пият хран. добвки, за да си подобриш храненето, за да си набавиш това, което неуспяваш да си набавиш чрез храната. Аз лично нямам възможност да ям всеки ден месо и трудно си покривам нуждите от протеин. Пия млечни продукти, ям яйца но немога да изяждам по толкова мн. и затова пия протеин от време на време( когато имам пари :wink: ). Човек който има възмойност да се храни правилно наистина добавките едвали ще му помогнат много, но човек който има кофти хран. режим при него ще има добър ефект. Това си е мое мнение. :wink:
Грешиш!Помисли върху думата хранителна ДОБАВКА,а комбинацията никак не е лоша :wink:
Не виждам кво му се карате на момчето... събрал е някой лев... ще си вземе хубави добавки... естествено че ще има добри резултати. Никой не спори че основна роля имат храната и тренировките, но добавките също са важни и който може да си ги позволи да ги пие :)
23.07.06
21:43
Не съм казал да не ги взима,събрал е пари-евала,просто въпроса му “ще кача ли” или “колко ще кача” създава илюзия че ще разчита само на добавките.Хайде толкова да ги взима да следи храненето и успех :lol: