JC creatine

MU

23.07.06
12:29

Днес си купих креатин за първи път и искам да ви питам как точно да си вземам зареждащата доза.Тренирам през ден и ходя към 10 в фитнеса.Примерно сутрин закусвам и преди тренировка 5 мг.След тренировка с протеина още 5 мг.Напишете ми примерна схема кога и по колко трябва да пия.
2 ми въпрос е:купих си креатин на JC nutrition.Казаха ми,че се качвало много от него.Какво е вашето мнение и по този въпрос.

23.07.06
12:36

От колко време тренираш ?

23.07.06
13:51

[quote author=“northshore`”]От колко време тренираш ?

Какво значение има?
Ти с креатина потърси инфо във форума

23.07.06
14:42

Зареждаща доза 5 дни по 20 грама на ден
Поддържаща доза - останалите 25 дни по 10 г на ден, в тренировъчни дни ти препоръчвам 5 г преди трен. и 5 г след, а в почивни дни по 5 гр след закуска, пий креатина винаги с прост въглехидрат (плодов сок)

08.08.06
21:26

[quote author=“Nike_Footwear”]Зареждаща доза 5 дни по 20 грама на ден
Поддържаща доза - останалите 25 дни по 10 г на ден, в тренировъчни дни ти препоръчвам 5 г преди трен. и 5 г след, а в почивни дни по 5 гр след закуска, пий креатина винаги с прост въглехидрат (плодов сок)

в остааналите дни не е ли по-добре по 5г ?

FZ

09.08.06
12:10

[quote author=“mufan”]Днес си купих креатин за първи път и искам да ви питам как точно да си вземам зареждащата доза.Тренирам през ден и ходя към 10 в фитнеса.Примерно сутрин закусвам и преди тренировка 5 мг.След тренировка с протеина още 5 мг.Напишете ми примерна схема кога и по колко трябва да пия.
2 ми въпрос е:купих си креатин на JC nutrition.Казаха ми,че се качвало много от него.Какво е вашето мнение и по този въпрос.

Прочети малко повече в раздела в който си пуснал темата и 100% ще намериш отговор на въпроса който си задал :shock:
  А да ли ще качиш бързо т`ва никой не може да ти го каже с точност всичко е  моооого индивидуално .  :wink:

Зареждаща доза 5 дена по 20 грама на ден като една доза ти е 4 или 5 грама. Поддържаща доза - в тренировъчните дни 5 преди и 5 грама след тренировка. В почивните 5 грама след закуска. Ако е този креатин който си мисля отзад на опаковката има схема с килограми и дозите които вървят с тях. Би трябвало тя да е най - точна, все пак от производителя.

А да ли ще качиш бързо т`ва никой не може да ти го каже с точност всичко е моооого индивидуално .

Абсолютно съгласен съм  по тоя въпрос.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1