21.07.06
07:06
Намирам се в края на цикъл за маса и за съжаление малко се поомазних, а след три седмици съм на море и за да ми се покажат плочките отново, ще трябва да наблегна на фетбърнърите и кардиото. Съвсем случайно открих опаковка с Ефедрин от времето на студентските ми бригади в САЩ, когато това вещество все още се продаваше под път и над път. Смятам да комбинирам Пируват или Л-карнитин с ефедрин, в момента взимам трибестан и креатин. Та въпросът ми е, може ли да се комбинират фетбърнърите с креатин и трибулус или не? Целта ми е за си запазя обема, но дефинирам мускулите.
Ами.... зависи.... креатин-а може да те “наводни”, което малко е в обратна посока на чистенето на мазнини и “дефинирането” на плочките.... трибестан-а можеш да го оставиш, ама креатин-а по-добре го махни... ти и без това сигурно си го взимал доста време :)
А иначе за ефедрата.... очаквай скоро да ти заключат темата ;)
аз лично бих взимал и 3-те защото все пак ако почнеш стиктна диета с отрицателен кал. баланс и спреш креатина ще загубиш доста от каченото през цикъла, просто прави кардио сутрин на гладно и намали въглехидратите и пии повечко вода 6-7 литра
Виждал съм програма за качване и сваляне едновременно при хора с по-бавен метаболизъм и ако искаш мога да ти я пратя, но там не се споменава нищо за зобене :)
Щом е в края на цикъл за маса и е пил креатин вероятно го е пил вече повече от месец.... според мен няма сми да го продължава още 3 седмици :)
Съветвам те да махнеш креатина,оставяш трибестана и добавяш стандартното кафе с аспирин и капсули ябълков оцет (само гледай да са хубави че иначе понякога дразнят корема) .Ако искаш пробвай с това кафе Витаголд дето уж е за отслабване ама не хакай повече от 2 такива кафета на ден че в комбинация с аспирина идва в повече за сърцето(поне при мен) а смесвай нормално кафе.Добави и по 1 грейпфрут на закуска.А за комбинацията на бърнъри с трибестан смятам че е добра.Аз бях на такава в комбинация с ВСАА и бях доволен .Успех с орелефяването!
08.08.06
20:00
нещо не разбирам , в чист креатин няма мазнини , няма въглехидрат , не би трябвало да го омазни толкова
[quote author=“newbie”]нещо не разбирам , в чист креатин няма мазнини , няма въглехидрат , не би трябвало да го омазни толкова
Няма да омазни, просто при някои хора монохидрата задържа много вода, докато в зависимост от фетбърнъра ще изхвърляш вода.
Решението на проблема е креалкалин.Потърси из форума , дискутирали сме го.
12.08.06
14:24
Според мен е най-добре да си пиеш ефедрина,но вместо трибулус и креатин си вземи протеин и амино-протеина ясно-за да успяваш да си набавяш достатъчно калорий,достатъчно протеин,но без въглехидрат,а аминото за да не гориш много мускулна маса.Даваш така,приемаш малко въглехидрат и ще изчистиш без да губиш много мускул.