23.07.06
23:16
значи искам да ви попитам какво можете да ми кажете за него действа ли найстина аз мисля да го вкарам когато отслабвам с разни други работи ?дали е добра идеята ?дайте некво инфо по колко се пие и тнт
По колко се пие - ами пише го на опаковката :)
Иначе ако не се лъжа според опаковката е 3 пъти дневно по 3 хапа.... което са 9 хапа на ден... при 180 парчета в бутилката си е за 20 дни.....
24.07.06
20:03
не ме устройва много :(
Ами.... нормално.... то в УСА 25$ не са кой знае какво за 20 дни.... винаги можеш да пробваш с 2х3 хапа, ама.... може и да намалиш (д)ефекта :) но за 80лв..... не си заслужава според мен :)
Nitrix 25$ ли струва?Не е ли повече?
25.07.06
15:42
25$ e в САЩ, не тук.
Е хубу де, 37.95$ да струва.... ама е 180 парчета.... и не е случаен продукт... но NO2 продукти има и за 25-27$.... :)
25.07.06
20:47
не хич не е на далавера :(
25$ e в САЩ, не тук.25$ е друг път.около 60$ струва.оня ден ми донесоха no-xplode от вегас и ми излезе 54$.там някъде (разлика от 3-4$) струвал и нитрикса.
26.07.06
22:38
Следя разни форуми и не ви препоръчвам Нитрикс. Ако ще е БСН, по-добре CellMass ili NO-Explode
аз пък тъкмо смятах да си купя Нитрикс.Ами за бустера на ОН нещо да кажете?
No-Explode една кутия за колко време струва?
27.07.06
00:08
аз пък тъкмо смятах да си купя Нитрикс.Ами за бустера на ОН нещо да кажете?
No-Explode една кутия за колко време струва?
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=853956
ON също не става.
Аз си поръчах Селлмасс, но ако пристигне (нутришънтаргет), ще кажа какви са били резултатите. Мислех да поръчам и НО експлоуд, ама още 100 лв, ц ще ползвам аттак на сайтек! По здрави
Аз си поръчах Селлмасс, но ако пристигне (нутришънтаргет), ще кажа какви са били резултатите. Мислех да поръчам и НО експлоуд, ама още 100 лв, ц ще ползвам аттак на сайтек! По здрави
Йода какво точно съдържа Селлмасс?
Йода какво точно съдържа Селлмасс?
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/cell.html
Аз пия нитрикс и съм все още на първата седмица но за сега не няма чудеса но съм доволен от 4 дни прием. Пия сутрин преди закуска и преди одядът. InDaHeAd ми беше дал таблица: СПоред килограмите колко да везимате- Аз спаднах към 180 лб. т.е 80 кг ( 85 съм аз ) и пия 2 дози , ако си над 90 пиеш преди закусак преди обяд и преди вечеря, ако си по-малко от 80 пий само преди закуска ;) Една доза е 3 хапа ;)