Мнения за хранителния режим

MO

16.07.06
09:36

Значи и аз най-после реших да си направя сериозна диета заз покачване не качествено тегло.
Съотношението Белтъчини:Въглехидрати:Мазнини ми е ясно 2:4:1 или в цифри
170:340:85
Освен Бирена мая и Витамин С други добавки засега няма да взимам
Основния ми въпрос е:
В деня за тренировка ям много,защото изразходвам много енергия но в почивния ден аз ям същото количество храна!
Правилно ли е това или трябва да намаля въглехидратите в нетренировъчния ден?
При вас как е ? Има ли промяна в диетата или си остава същия хранителен режим...

MO

16.07.06
21:24

Дайте някакво мнение де!

17.07.06
12:26

ти какво мнение искаш?! поне си напи6и режима

TW

17.07.06
13:44

Правилно ли прочетох
За покачване не качествено тегло :shock:

17.07.06
16:47

А какво ще стане ако в дни с трен правиш ВВД а когато нямаш трен НВД + велоергометър сутрин на гладно?

MO

17.07.06
21:39

Тренирам 3 пъти седмично и в тренировъчните дни ям
това:            Белт.Мазн.Въгл.
        За деня:  203:136:559   4276ккал. ( +-250ккал) Но са над 4000!!!
В нетренировъчни смятам да намаля въглехидратите със 50-100 и белтъчините с 25-30 ,както и мазнините с поне 30 грама
Тежа 85кг (ръст 187-8см.)
Нямам проблем с излишни кг-и а и се стреня към още доста да покача към тези.
Колко( Белт.Мазн.Въгл. ккал) да приемам в нетренировъчен ден?

18.07.06
00:45

[quote author=“morphey”]

Колкото и в тренировъчен

MO

18.07.06
22:32

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“morphey”]

Колкото и в тренировъчен

За белтъчините съм съгласен ,но 560 грама въглехидрати ,ако цял ден си лежа и си клатя краката???                                     
За мазнините още повече.
Аз мисля в нетрен. да сваля както следва в грамове Белт.Мазн.Въгл
                                                    20гр. 30гр.50-60грама
И все пак някой няма ли да сподели до какво го е довел опитът?
Или поне предположение...
x_3_mar ако го мислиш сериозно се обоснови (все пак трябва да съм сигурен)

18.07.06
23:55

Е ти ще качваш ли или ще се лигавиш :) Абсолютно сериозно го казах. Мускулите ти не растът по време на тренировка, а когато почиваш. Точно когато им трябва градивен материал и ти ги лишаваш. Единствено за въглехидратите мога да се замисля малко (по скоро да сменя времето на прием от колкото да ги махам) и то съвсем  малко, само ако взема да замазвам прекалено много положението. Подчертавам думичката много, защото нали знаеш че в период на натрупване на ММ, неизбежно е да качиш и  мазнини.

MO

19.07.06
09:19

[quote author=“x_3_mar”]Е ти ще качваш ли или ще се лигавиш :) Абсолютно сериозно го казах. Мускулите ти не растът по време на тренировка, а когато почиваш. Точно когато им трябва градивен материал и ти ги лишаваш. Единствено за въглехидратите мога да се замисля малко (по скоро да сменя времето на прием от колкото да ги махам) и то съвсем  малко, само ако взема да замазвам прекалено много положението. Подчертавам думичката много, защото нали знаеш че в период на натрупване на ММ, неизбежно е да качиш и  мазнини.

Да така е,но аз тежа (за момента 85килограма)това при 2гр/кг прави 170 грама белтъчини,а аз ям по 205,и смятам в нетренировъчен да ги намаля до нормата от 175например или 180грама

25.07.06
15:50

[quote author=“wizard_m”]А какво ще стане ако в дни с трен правиш ВВД а когато нямаш трен НВД + велоергометър сутрин на гладно?

ще се разочароваш.

[quote author=“x_3_mar”] Мускулите ти не растът по време на тренировка, а когато почиваш. Точно когато им трябва градивен материал и ти ги лишаваш. .

Много добре казано! Напълно изчерпва темата. А и това дето мислиш да “смъкнеш” 20гр. от белтъка е грешка. Въглехидратите, мазнините ако много искаш ги бутай, ама от белък не се лишавай!

MO

25.07.06
20:38

[quote author=“bgtrener”][quote author=“x_3_mar”] Мускулите ти не растът по време на тренировка, а когато почиваш. Точно когато им трябва градивен материал и ти ги лишаваш. .

Много добре казано! Напълно изчерпва темата. А и това дето мислиш да “смъкнеш” 20гр. от белтъка е грешка. Въглехидратите, мазнините ако много искаш ги бутай, ама от белък не се лишавай!

Реших да си ям по много и всеки ден ,но е малко странно на ден изяждам средно по 2.05кг храна и 4.5-5.5 литра вода и талията ми е “малко” понарастнала...
Кардио не правя :wink: Ще видим какво ще стана калорийте вече са 4500 другото е постарому.
Включих и плодове и зеленчуци -определено имат важна роля.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1