Отслабване

24.07.06
22:24

Здравейте,

На 21 съм тежа 85 Кг 172 см съм висок, тренирам по 4 пъти на седмица ( за сега без нищо, но мисля да си купя някакъв протеин )
Искам да стана 70 Кг ( свалих вече 5 бях 90 ) :) но като незнам какво да ям и не мога повече, на тренировка тичам поне 5 км
За загрявка 1,5 - 2, след тренировката 3 - 4.

24.07.06
23:00

Наблягай на млякото яйцата и месото. Яж по 5 6 пъти на ден, но по малко.
Виж в сайта има програма за хранене, вземи си я оттам.
Бягай сутрин на гладно, 3/4 пъти в седмицата, няма нужда при всяка тренировка да бягаш, излишно е ще изгориш и ММ.
Немисля, че е добре да вземаш протеин при условие, че искаш да свалиш 10 кг.
Според мен е по удачно да свалиш тези 10кг, а после като искаш си земай 1 кофа протеин и хапвай  :D

25.07.06
12:29

Ми зависи. Ако не иска да губи мм в повечето случаи е желателно (да не казвам задължително) да взима протеин веднага след кардио и силова тренировка. Но това си остава въпрос на лична преценка - е, разбира се, и на финансови възможности.
А, между другото ако си любител на хр добавки може да вкараш и L-carnitine.

25.07.06
16:45

ами незнам казах моето мнение, щото невидях той да написа някаде - ” неискам да губя ММ ”  :wink:

25.07.06
21:34

Много хора ми казаха да не взимам и мисля да ги послушам
....

26.07.06
11:35

[quote author=“Stratovarius”]Много хора ми казаха да не взимам и мисля да ги послушам
....

Ако теzи “много хора” са майка ти и баща ти или личния ти лекар...не ги слушай,по_добре се поссветвай с диетолог.

26.07.06
19:02

Няма нищо лошо да взимаш Л карнитин или фет бърнер, пил сам ги действат.
А и доста др хора ;)
Но, все пак решението е твое  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1