22.09.04
14:48
май ще направя реклама на хляб бонус класик
ама сега погледнах какво пише на опаковката
към 8% протеин и под 2% мазнини
и е без тесто
незнам ама то не ти трябва нито протеини да си купуваш нито гейнъра
струва ми се че само с тоя хляб ще стана машина
та идеята на тази тема е, ако знаете по-билдерски хляб да напишете марката и какви са му качествата
може и по колко филийки отпуквате на ден
С най-високо съдържание на белтък (и според мен най-вкусен) е хляб Бонус с царевични зърна (25%).
22.09.04
16:17
ай стига ве
сериозно ли
ама как точно се казва
“Бонус с царевични зърна” ли?
да не се пулят много в магазина
аз по принцип съм свикнал да не ям хляб, ама ае на човек му са прияжда някои път, като ми са прияде по 2-3 филии хляб ” Бонус” на хранене стигат.... ама бял хляб СЪКС.ама най вкусния “Бонус” е натуралния.
perlsite, объркал си братле :) 10% е макс.
Пич ти, ако мислиш да си набавяш протеина от хляб си го закъсал яко.
Аз дори този протеин не го смятам... виж, ако хапна 200 гр хляб може, ма аз хляб почти не ям така, че...
Зимай си какъвто и да е бонус! Ти искаш маса, нали?
Ами МУАИ ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО!!! Никога ама никога не позволявай да взимаш по-малко протеин от нуждитесе тъпкай яко въглехидрати и не се притеснявай от мазното ама хич! Теб ти трябват яко калории!
Никога ама никога не пропускай хранене!!!
ЯЖ ЗА ДА ПОРАСТЕШ!
[quote author=“gotcha”]perlsite, объркал си братле :) 10% е макс.
Май нещо сте се объркали и двамата: 25% е количеството на царевични зърна в хляба, а не на протеин :lol:
Белтъка беше около 9-10% :lol:
Иначе за да си набавиш 100 грама протеин трябва да изядеш почети 2 хляба Бонус, което ми се струва много трудно. Аз се справям на ден с около 1/2 8)
Между другото 60% от всички въглехидрати трябва да бъдат сложни - скорбялата е добър пример :)
22.09.04
18:18
еми ти така го написа, че ....
друго се разбра
и аз цял ден се размотавам с овиснала челюст
27.09.04
14:29
ей станах рекламно лице на хляб бонус
ето им сайта за любителите на хапването
http://www.bonus-bg.com/
ама май ги няма всички видове
аз днес си взех един с 9,5 белтъчини и май 0,4 мазнини
27.09.04
23:28
Аз си муам обикновен бял - или Добружа или ръчен или некви франзелки....така и така съм некъф бързак в метаболизма и съм на ВВД, така че си хапвам бялото хлебче и ми е кеф :P Има и един друг тип - “Австрийски” се казва и е черен хляб супер вкусен особено ако е топъл :roll:
За Бонус - я да ви питам - вкусен ли е обикновения? защото веднъж си взех един без да погледна какъв е (незнаех че са различни типове :oops: ) и беше с некви чушки и домати :shock: Имаше вкус на стари зеленчуци и стар сух хляб...лошо преживяване беше :? И да ви питам - вкусен ли е обикновения бонус щото след тва преживяване ме е страх да опитам пак Бонус :?:
28.09.04
11:55
Абе май всички бонуси са така.
Ама то незнам някой културист да яде каквото му е сладко.
Ако кажат, че умрелите мухи са 50% протеини дали няма да хапваме по 2 бурканчета за закуска.
ами =] директно на въпроса:
“не ям никакъв хляб, по николко” :D
включително Бонус...
ами аз папкам в последно време по един хляб на ден.живея в германия и си купувам от най-ефтиния хляб.500гр. разфасофка а на 100 гр. се падат 9,5г. протейн и 3г. мазнини.като гледам той идва по-добър от Бонукса.така и така стана въпрос за хляб.може ли да ми кажете дали се губи нещо от ка4ествата му след като се препе4е...
Май нещо сте се объркали и двамата: 25% е количеството на царевични зърна в хляба, а не на протеин :lol:
Белтъка беше около 9-10% :lol:
Иначе за да си набавиш 100 грама протеин трябва да изядеш почети 2 хляба Бонус, което ми се струва много трудно. Аз се справям на ден с около 1/2 8)
Между другото 60% от всички въглехидрати трябва да бъдат сложни - скорбялата е добър пример :)
батка аз на едно ядене като седна с една биричка и яка клюпачка и си изяждам един хляб Добруджа.Хляб БОНУС е много хубав ял съм го,ама е прекалено малък,тъй че може да се изядат ако не 2,то поне 1 и половина на едно ядене. 8)
Ами батка... и аз мога да изям един цял топъл и мек хляб и две три цици след това.. ама с Бонуса леко се позатруднявам, а и биричка не пия... пък не е така сочен като циц.. т.е. като добруджата :wink:
Както и да е.. има хора и хора, стомаси и стомаси... за моят съм приказвал достатъчно, само снимки от вътре не съм му правил :roll: