18.05.06
20:09
Сега смятам да пия креатин и глутамин и разбрах че е добре да добавя и таурин за по-голям ефект .
Така-Какво представлява Таурина как се приема или въобще всичко за него което е добре да се знае
много ви благодаря а ако мислите темата за безмислена няма да се сърдя ако я делнете. :wink:
18.05.06
20:27
[quote author=“aerox4e”]Сега смятам да пия креатин и глутамин и разбрах че е добре да добавя и таурин за по-голям ефект .
Така-Какво представлява Таурина как се приема или въобще всичко за него което е добре да се знае
много ви благодаря а ако мислите темата за безмислена няма да се сърдя ако я делнете. :wink:
потърси има много такива теми и там е добре описано
товя е аминокиселина най-вече,но не очаквай големи успехи с нея
Таурина повишава силата и издражливостта,има и ефект да привлича вода в клетката като креатина,участва в метаболизма на мускулите и мазнините.Според мен, ако вземаш креатин нямаш нужда от таурин,повечето енергийни напитки съдържат таурин! :shock:
20.06.06
21:30
Дайте поввече инфо че във форума никъде не пишеше какво представлява
25.07.06
18:19
[quote author=“3230”]Дайте поввече инфо че във форума никъде не пишеше какво представлява
Таурина е антикатаболна аминокиселина,ускорява транспортирането на глюкозата и аминокиселините до мускулната клетка.Усилва действието на креатина,глутамина и др.Доста срещана комбинация е:креатин-глутамин-таурин.
25.07.06
19:28
Вече си намерих инфо, но все пак благодаря :)
26.07.06
09:04
В каталогчето на Мусаши отпреди 1година пишеше за всички аминокиселини поотделно ,понеже ония си ги пласират доста успешно(но в Австралия за съжаление :mrgreen: )
[quote author=“aerox4e”]Сега смятам да пия креатин и глутамин и разбрах че е добре да добавя и таурин за по-голям ефект .
Таурина разгражда глутамина; глутамина разгражда креатина!
До какво ги разгражда? Атоми? Хех...
27.07.06
11:07
Най-добре си вземи 3 in 1 , Креатин + Глутамин + Таурин :wink:
Не е добра идея:) креатин и глутамин не взимай по едно и също време. Нека има поне един час между двата приема
27.07.06
15:01
Не е добра идея:) креатин и глутамин не взимай по едно и също време. Нека има поне един час между двата приема
Пич т`ва пък от къде го измисли ? :P
[quote author=“BIG PICHAGA”]
Мислиш ли ,че аз съм го измислил !?
27.07.06
16:43
[quote author=“Kazaka”][quote author=“BIG PICHAGA”]
Мислиш ли ,че аз съм го измислил !?
OK MEN . :wink: Поясни защо не е добре да се вземат трите заедно ? :shock:
Ето това ти преписах от указанието на една добавка, която съдържа таурин:
Тауринът е аминокиселина, която действува върху централната нервна система като невромодулатор, невротрансмитер и мембранен стабилизатор.Подобрява паметта и концентрацията. Има антиоксидантен и адаптогенен ефект и това оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система и функцията й. Повишава устойчивостта към големи умствени, физически и емоционални натоварвания и към неблагоприятните фактори на външната среда.