Колко време е нужно на човек да направи готино тяло

Прескочи до:
RE

24.07.06
14:56

За около 2 години качествени тренировки може да се получи.после се иска подръжка -2 пъти в седмицата и тва е .Не е нещо сложно.Първата година е трудното после нещата си идват на мястото, особенно като се стигне да поддържаш едни определени размери.Това както казват хората 1-вия милион е най-труден после е лесно  :wink:

мноооо разтегливо, виждал съм и чудеса за по 3-4 месеца... ама много зависи от... парите :)

24.07.06
15:58

Ами първата година техника това онова, втората по сериозно навлиза се в нещата и третата година вече си пич и нататък само си поддържаш теглото аз така ги виждам нещата и то без химия .А всъщност ,ако и добавки не се ползват може би 4 години ще са нужни ,но там някъде 3-4 и момчета говорим за хармонично тяло ,а не за променяне на физиката  :wink:

24.07.06
23:15

според мен 3 + години . НО после трябва да се поддаржа постигнатото в залата

MO

25.07.06
09:06

При всеки е строго индивидуално ,някой може да го направи за 1-2 години ,друг за 5 ,поддържането също е различно -при някой то е достатъчно под формата на 1 тренировка седмично ,но при други не е така.И все пак моето си е моe,важно е човек да си харесва тялото.Пък и самият израз “готини тяло”всеки го разбира по различен начин.

26.07.06
18:47

зависи кой какво разбира под готино тяло - дали релеф дали маса или и дветре.За мен лично около 4-5 години

27.07.06
14:51

Времето за оформяне на едно тяло е можеби 40% а останалите 60% е ген.Така,че годините не са  отзначение,но все пак от 2 до 3 години максимум мисля ,че ще се получи едно добре изглеждащо тяло :wink:

27.07.06
15:00

Две години са напълно достатъчни, за да се кефиш на себе си и да изглеждаш добре,  то е ясно, че трябва да се поддържа.. И аз мисля, че цял живот, е отговора. 
Интересно е и за колко време може да се развали едно хубаво тяло, спираш да тренираш, ядеш каквото ти дадат и толкоз. Може би няколко месеца ще са предостатъчни.

27.07.06
15:52

всичко зависи от структурата на дадения човек, може да не нуждае, да ходи на фитнес(познавам такива хора), може за година две, като цяло за цял живот.

27.07.06
19:32

еми аз не гласувах понеже мисля че зависи от човека , секи разбира по различен начин ‘’хармонично тяло’’ имам предвид че секи си има различни цели и стремежи...
според мен секи се стреми за такова тяло което да го одоблетворява самия него ... секи е индивидуален .зависи какво искаш да постигне  за да ти кажат колко време ти трябва
а пък и времето не е точно мерило ... понеже секи се развива с различни темпове...

MO

27.07.06
22:13

[quote author=“rector”]Времето за оформяне на едно тяло е можеби 40% а останалите 60% е ген.Така,че годините не са  отзначение,но все пак от 2 до 3 години максимум мисля ,че ще се получи едно добре изглеждащо тяло :wink:

Ако включиш храненето към 60-те процента по-става ,как мислиш?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1