Пърдите ли?

Темата е заключена.

29.07.06
11:15

Има ли честичко Пръц-пръц а?

29.07.06
11:19

[quote author=“Kazaka”]Има ли честичко Пръц-пръц а?

Аз имах една брутална случка ... Праех френско и ...  :lol: Напрао тия около мене се спукаха от смях беше ебати лудницата  :wink:

29.07.06
11:21

приготвям се за тежка серия тяга. слагав фитилите, колана, започвам да дърпам и като се изправя поглеждам в огледалото и виждам как една мацка стои зад мене и ме гледа...след това като се почна пръц, пръц....сраааам :oops:  :oops:  :oops:

29.07.06
11:26

Ужас ужас , направо не ми се мисли.  И пак е по-добре да миришеш само като пърдиш , защото в залата като дойде една “маймуна” ,дето сигурно е 150 килца ви казвам не се издържа от аромата на потта му. Омирисва цялата зала, не се седи на 10 метра от него!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1