Канадската борба ?

07.05.06
08:39

интересува ме за  канадската борба , че напоследак взех да играя , на кое да се набляга ? На предмишницата или на бицепс и трицепс ?

П.С. Може да съм сбуркал раздела ама не можах да намеря нищо относно канадската

07.05.06
15:31

Ем досега колкото сам играл последно паднах от баща ми, друг скоро не ме е бил по-възрастни по-тежки по-едри, това не е фактор а за наблягането на кои мускул, само мога да ти кажа че бачкането най-вече опраа нещатата. Винаги съм си имал сила за канадска, ама след това лято което мина на ден ми минаваха по 10-15 тона кал и пръст през рацете и от тогава не съм падал изобщо. Наблягай на хвата на предмишницата на рацете като цяло и на външната част на бицепса - бицепсово сгъване  (седнал - чук) и Трицепс също. Ако си навътре в нещата (техники и т.н.) и рамо няма да е лошо да правиш. Ама и друго да ти кажа. Не играй!!! Толкова лесно можеш да се контузиш дори нямаш представа колко лесно става. На мен ми се е случвало да не мога да вдигам по 1 2 месеца, но съм глупав мн и продължавам да играя ;-)

07.05.06
16:58

какво точно си бачкал?

07.05.06
20:55

да от мойта зала един човек (бивш културист) каза същото - много травми се получават и наистина е малко глупаво
:?

07.05.06
23:32

[quote author=“skip”]да от мойта зала един човек (бивш културист) каза същото - много травми се получават и наистина е малко глупаво
:?

верно много травми предмишницата,китката,лакътя,рамото
направо няма смисъл понеже после не можеш да си направиш тренировката като хората

08.05.06
13:42

е аз като играх последния път и после 2 седмици нищо не можех да направя наистина

RE

08.05.06
15:04

Виж тук :  www.arm-wrestling.hit.bg
има много инфо и форум. :wink:  Успех!

08.05.06
21:48

благодаря много надявам се да ми помогне

BR

28.05.06
23:50

културистите и помпачите не са канадскаджии. Обърнете се към професионален състезател. Но за канадска трябва две неща за начало предмишница и най - важноито здрава китка останалото се тренира ;)

28.07.06
16:53

Ставали ли сте свидетели на подобен инцидент при канадска борба  :shock:  http://www.compfused.com/directlink/3541/

MO

28.07.06
23:03

Големанов каза ,че е счупил на някакъв с 55см обиколка ръката на две места (за сравнение неговата е 42см.)

29.07.06
09:44

[quote author=“morphey”]Големанов каза ,че е счупил на някакъв с 55см обиколка ръката на две места (за сравнение неговата е 42см.)

да това и аз съм го чувал и наистина звучи брутално (представи си оня ква лапа има)

MO

29.07.06
22:55

Той го каза при Слави, интересно ми е колко му е китката на Големанов...но да чупиш
55см-а ръка като клечка...меко казано фрапиращо!Бих дал доста за да видя тази игра.
Каквоти и да си говорим не всеки може да играе канадска борба и да побеждава.

30.07.06
00:34

[quote author=“Mushmurok”]Ставали ли сте свидетели на подобен инцидент при канадска борба  :shock:  http://www.compfused.com/directlink/3541/

:shock:  леле след тва клипче ще стана доста по-внимателен с канадската....  :?  по принцип ми е тънка ръката (бицепс 31 см.) , но играя с/у мн по-дебели и все ги бия ...ама като гледам тоя клип...мани мани ...  :?

SP

30.07.06
09:02

Питайте някой дето си е патил-и на двете ръце съм си докарвал “разкъсване на мускулни влакна точно от вътрешната страна на лакъта.Лекаря ми каза че ако са се разкъсали още малко, е нямало да мога да използвам ръцете си,повече канадска не играя!

RE

30.07.06
09:04

Влизайте в мястото където е точно за това:

www.arm-wrestling.hit.bg

Аз съм модератор там  :wink:

01.08.06
23:46

ААААААААААА ужас как пукна, тоя ще забрави за канадска и отделно поне 3 месеца релаксация........УЖАС............

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1