30.07.06
15:28
Отнякъде ми дойдоха малко кинти мисля да взема два вида добавки...та: При кое ще има по-голям ефект за качване на ММ ?
Според мен - протеин и креатин. Вземи някой хубава суроватка, креатин полвин кило на BioTech, и едни аминота ако сложиш става чудно. Аз сега мисля така да направя и ще взема WPC 85% на Мусаши - 42 лв за килограм... Страшно много хора са доволни покрай мен от него, та затова, а и е на превъзходна цена.
30.07.06
16:50
Според мен креатин и протеин.Протеина да е суроватъчен
30.07.06
17:42
Първото естествено. Първо купувайте протеин и после вече добавки :wink:
30.07.06
18:31
Абсолютно вярно! Това е и моето мнение!
30.07.06
22:18
MacTukaTa аз също съм решил да правя цикъл с WPC 85 на Musashi и креатина на BioTech след 2-3 седмици :) пиши ако си имал ефект от тези продукти за да знам плс :) А по темата-аз също съм за креатина и протеина 8)
нямам какво повече да добавя.Гласувах за първото
30.07.06
23:30
Абсолютно 2-рата комбинация е по-добра,с уговорката че имаш време и възможност за храна от която да си набавяш протеина.
30.07.06
23:34
[quote author=“obelka”]Абсолютно 2-рата комбинация е по-добра,с уговорката че имаш време и възможност за храна от която да си набавяш протеина.
И аз мисля така
Не е задължително, протеина лесно се набавя. Аз бих предпочел да си хапвам стабилно и да си купя креатин+глутамин+бцаа.
31.07.06
10:47
Естествено, че първото.А най-много маса ще качиш с креатин и хубав суроватъчен гейнер.По-добра комбинация за качване на маса от разрешените стимуланти едва ли има.
[quote author=“manson”]Първото естествено. Първо купувайте протеин и после вече добавки :wink:
Ахам :wink:
аз протеина дори не го броя за добавка :P
31.07.06
13:26
аз протеина дори не го броя за добавка
и аз така, протеина си е задължителен, оттам нататък вече креатин и глутамин, пък ако има финанси и за ак е перфектно.ама не виждам смисъл да се прави цикъл с протеина, щото той просто не трябва да се спира, освен това дневното количество може да се набавя с храната, само след тренировка 30 гр. суроватка и евентуално сутрин ако си с бърз метаболизъм.
31.07.06
13:27
Протеина и креатина са задължителни а към тях можеш да прибавиш глутамин , таурин и т.н :wink:
10.08.06
22:58
[quote author=“realityman”]Естествено, че първото.А най-много маса ще качиш с креатин и хубав суроватъчен гейнер.По-добра комбинация за качване на маса от разрешените стимуланти едва ли има.
:lol: Намира се някоя друга :wink:
11.08.06
00:24
Какво е глутамин ?
11.08.06
17:43
[quote author=“chingishan”]Какво е глутамин ?
Глутамина е амино киселина , намираща се в свободна форма , както във вътреклетъчната , така и извън клетъчната среда на организма , като представлява 61% от аминокиселинния пул на мускулите . Увеличава буферния капацитет на мускулите , подпомага изгарянето на мастите и увеличава гликогеновите запаси в тях . :wink:
11.08.06
18:37
глутамин усвоява побързо протеини , подпомага на синтез на вещества и увеличава хормон на растеж . Маи такива са предимствата на глутамин , и аз имам Креатин сега и си пия протеин редовно , след 3 седмици като ми свършва Л-карнитин ще почвам цикъл с Креатин , дано стане нещо :) . Креатин май хубаво да се пия с нещо сладко (например: глюкоза )
21.08.06
22:57
Ами според мен един хубав протеин с креатин може да направи чудеса :)