26.07.06
21:34
Разгледах другите теми за този вид добавки и никъде не прочетох конкретни отговори за странични ефекти.Нека, който е взимал или знае да сподели вредата от бустерите.
Странно е че пише че не са препоръчителни за под 18 годишни
26.07.06
21:50
да, това е най-интерсното. защо пише , че не е хубаво да се употребвят от лица под 18 години
от около 20 дена съм на азотен бустър и досега нямам никакви проблеми, като изключим една контузия, която си докарах от много ъкъл :lol:
за употребата преди 18 години .... не знам защо е, но в америка ако има някаква най-минимална теоретична възможност нещо да навреди на малолетен, бива забранено или поне изписано навсякъде, че не се препоръчва за употреба от такива лица.
26.07.06
22:28
Абе искам да ви питам,какво точно правят тези бустери,напомпват повече на трен ли ?
ползвам на скайтек и съм доволен - ходиш си напомпан по цял ден, все едно сега излизаш от залата.на мен ми действа подобно на станозолола - изглеждам по-нацепен и издържливоста е по-голяма.сигурно е от креатина съдържащ се в него.
27.07.06
18:45
Какво представляват тея бустери? Как действт?
27.07.06
19:57
На Scitec-Attack ли взимаш,аре да ми кажеш как се пие,и колко струва,благодаря за инфото
27.07.06
20:35
от бустера на оптимум странични ефекти не съм имал за другите незнам 8)
[quote author=“Sparkito”]На Scitec-Attack ли взимаш,аре да ми кажеш как се пие,и колко струва,благодаря за инфото
SCITEC - NO-BURST пия.пие се по 20гр на ден и кутията е 720гр.струваше 78лв или около.в тренировъчен ден се пие 30-45мин преди тренировка и на гладно, а в нетренировъчен - сутрин на гладно и поне 30мин след това не се яде
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“Sparkito”]На Scitec-Attack ли взимаш,аре да ми кажеш как се пие,и колко струва,благодаря за инфото
SCITEC - NO-BURST пия.пие се по 20гр на ден и кутията е 720гр.струваше 78лв или около.в тренировъчен ден се пие 30-45мин преди тренировка и на гладно, а в нетренировъчен - сутрин на гладно и поне 30мин след това не се яде
А ефекта?
малко информация за тези които не са запознати. Азотните Бустери увечават секрецията на азотен оксид от организма. Това се дължи на основната съставка-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, ААКГ. Тази специална аминокиселина повищава азотния оксид в следствие но което кръвоносните съдове се увеличават и релаксират. Това от своя страна позволява повече хранителни вещества и хормони до достигнат до мускулната клетка и да се използват за синтез на протеин. Наличието на повече азотен оксид също така сигнализира на тялото да произвежда повече Хормон но разтежа ХР. За да е ефективно приемането на бустер трябва да се взема минимум 3-6 грама на ден. За съжаление повечето азотни бустери са доста скъпи. Аз съм използваб на ОН Нитрик Бууст, 118 лева. Не бях доволен.
+по-добро напомпване
+по-добра усвояемост на протеина
+по-твърди мускули
+повищена секреция на ХР
+нормализиране на кръвното налягане
анаболните стероиди (особено Винстрола) също повишават секрецията на Азотен Оксид, затова се наблюдава подобен ефект.
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“Sparkito”]На Scitec-Attack ли взимаш,аре да ми кажеш как се пие,и колко струва,благодаря за инфото
откъде го купуваш?
А някой знае ли на коя фирма е най-евтиния буустър? Питам щото нямам много вяра в тва - имам предвид че ми звучи като сериозна химия и искам да пробвам нещо което няма да действа чак толкова.
30.07.06
09:16
[quote author=“johnrambo”]малко информация за тези които не са запознати. Азотните Бустери увечават секрецията на азотен оксид от организма. Това се дължи на основната съставка-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, ААКГ. Тази специална аминокиселина повищава азотния оксид в следствие но което кръвоносните съдове се увеличават и релаксират. Това от своя страна позволява повече хранителни вещества и хормони до достигнат до мускулната клетка и да се използват за синтез на протеин. Наличието на повече азотен оксид също така сигнализира на тялото да произвежда повече Хормон но разтежа ХР. За да е ефективно приемането на бустер трябва да се взема минимум 3-6 грама на ден. За съжаление повечето азотни бустери са доста скъпи. Аз съм използваб на ОН Нитрик Бууст, 118 лева. Не бях доволен.
+по-добро напомпване
+по-добра усвояемост на протеина
+по-твърди мускули
+повищена секреция на ХР
+нормализиране на кръвното налягане
анаболните стероиди (особено Винстрола) също повишават секрецията на Азотен Оксид, затова се наблюдава подобен ефект.
Искам да направя една забележка:
Това е форум основно ориентиран към трениращите.Не всички са с медицинско образование и знаят термини и думи от медицината, устройство на всеки орган,синтези и тн.
Пишете по-ясно на по-нормален език.
Това е народен форум, не форум на доценти от БАН. :wink:
30.07.06
09:43
Е защо бе и аз не съм мн наясно със медицината но човека си е обяснил съвсем нормално поне аз го разбрах
офф
Не е нужно да си доцент от БАН, за да ги разбереш тия неща. Всеки билдер с обща култура трябва да ги знае. Ако ти не разбираш, проблема е В ТЕБ!!
опитвам се да бъда полезен, не се прая на всезнайко
30.07.06
13:20
[quote author=“emzo”]Написаното е на абсолютно разбираем език :!:
Абсолютно. Който не разбира текста значи още не му е време за такъв тип добавки.
Страничните ефекти са свързани основно с предозирането на аргинина и следствията от това - стомашни болки, слабост и т.н.
FRANKO1, би ли споделил спечатлението от Scitec Attack, че с Yoda от доста време се ослушваме за него.
както вече казах по-горе, ползвам NO-BURST на SCITEC.АТТАСК не съм пробвал.ефекта е подобен на станозолола - напомпан и с добре дефинирани мускули (ако си достатъчно чист де).купих си го от магазина им за 78лв(или някъде там).дават го по 20гр на ден да се пие, а кутията е 720гр
еми Вторият най-продаван продукт в бб.ком и в света като цяло. Първият е протеина на Оптимум Уей
Нямах предвид кои номер е а дали деиства и какви странични действия има ( наи вече дали има дауретичен ефект че тфа ме плаши) и тнт . Аз точно за тфа питам щото скоро смятам да си поръчам 10 либри ОН 100% УЕЙ и се чуда дали да не си взема и няколко либри от тфа чудо .
какво лошо има в деуретичния ефект!? стига да не е в резултат от Деуретици, каквито естествено НЯМА в тази продукт. Иначе ще стоиш по.твърд, по-напомпан и най-вече ше имаш доста мощни тренировки. ако имаш пари взимай
Лошото е в това че като съм на даскало немога да търча до тоалетна през 1 час ...
абе НО-ЕКСПЛОУД има само Креатин Етил Естер, който не задържа вода. не се притеснявай излишно. Това е просто един суплемент, макар и досто силен. А тва колко ше ходиш до тоалетна зависи от това колко вода пиеш.
От 2 месеца взимам Scitec power3d.Досега не видях голям резултат като изключим пласебоефекта и повечкото вени.(като се предполага ,че развитието на вените спомага за захранването на мускулите с кръв) :) Скоро обаче започнах да усещам главоболие по време на тренировка,особено след по-дълга серия(предполагам ,че вдигам кръвно) и ръцете ми треперят докато почивам между сериите. Това го усетих само 1 път ,но ми беше достатъчно да се стресна малко и сега намалих дозата на половина.
06.09.14
00:36
Преди няколко месеца пробвах “азотен бустер” на assalut - резултата дойде след 2 дози дори по-малко от нормалното, високо кръвно сърцебиене и куп други неприятни неща,на мен не ми действа добре явно, но като цяло не е препоръчително да го вземат хора с високо кръвсвно.