30.07.06
14:03
Здравейте.От край време раменете ми са изоставаща мускулна група.Дайте ми ниакакъв съвет какво да правиа.Тренирам от близо 2 години и тежа 90кг.На 18 години сам.И друг въпрос тренирам само със свободни тежести може ли да е за това.Благодаря предварително.
30.07.06
14:51
Изтегли ги след почивка да се тренират. Разменяй реда
1ва седмица - предно/средно/задно
2ра седмица - средно/предно/задно
3та седмица - задно/предно/средно и т.н. Може да пробваш и машини, смит машина и т.н.
30.07.06
20:05
Ako ги тренираш както предполагам веднъж седмично добре е да започваш с тях седмичния цикъл (предполага се, че събота и неделя преди това си почивал). Започвай с преси с щанга като използваш големи тежести за 6-8 повторения. След като свършиш с пресите стресирай мускула със суперсерии, може да вкараш и разтоварващи серии...
Това като една идея от многото...
31.07.06
11:09
[quote author=“nikolaBULL”]Ako ги тренираш както предполагам веднъж седмично добре е да започваш с тях седмичния цикъл (предполага се, че събота и неделя преди това си почивал). Започвай с преси с щанга като използваш големи тежести за 6-8 повторения. След като свършиш с пресите стресирай мускула със суперсерии, може да вкараш и разтоварващи серии...
Това като една идея от многото...
Благодаря ви ще пробвам така както ми казахте.
Раздела е за ЖЕНИ! Четете правилата
Йода