02.07.06
22:46
Взех си го вчера това..... преглътнах зверската надценка (30$ цена в bb.com) и дадох 120лв.... та взел съм го вече, така че да ме разубеждавате няма време вече ;)
Някой пил ли е това чудо, щото не можах да намеря кадърни теми и/или отговори по въпроса.... интересуват ме впечатления, каквито и да са... аз ще споделя моите след 3 седмици :)
Хаха, няма да те разубеждаваме :)
manson го пие продукта, аз също имам и го пих 2 дена и прекъснах обаче ще го почвам скоро пак.
Малко народ си го е купувал и затова няма впечатления.
Като цяло из бб.ком мненията са, че има мноооооого съставки, но в минимални количества.Бях пуснал тема дали да си го купя, като споменах, че тук има адската надценка и ме препоръчаха да не си хабя парите и да наблегна на храната :)
Да не забравиш да кажеш как е като го почнеш :!:
02.07.06
23:57
emzo ти каза това което и аз щях да ти казвам:
Като цяло из бб.ком мненията са, че има мноооооого съставки, но в минимални количества.
Това в почти всяка тема за този суплемент го има.
Значи ефектът при мен: невероятна издръжливост! НеумОрен бях някак (като Нео :)) Последните 2 дни в които го пиех беше голяма жега и имах сърцебиене. Вземах по 1 пак на ден 1 час преди трен. 1-2 часа след трен, без да мърдам, седя си на ПЦ-то а пулса ми е около 95!
Мене пулса ми е около 100 само да дишам :D :D Пулса не ме притеснява.... с ефедрата съм развивал доста повече и не ми е пречело ЧАК толкова...
Но определено ще си следя кръвното.... че и преди ми е шавало и не искам отново да му “помагам” да ми се пречка...
Аз ще пия по два пак-а на ден... или мисля по 2 в дните, когато тренирам и по един, когато не.... ще стигне за има-няма месец... :)
Ще споделям как се чувствам през следващите дни... интересно ми е ако добавя и клен дали няма да притропам...
03.07.06
01:23
Ааааа въздържай се от клен, пакът е достатъчно силен ... поне при мен така беше :roll:
Дали е достатъчно силен.... туй се чудя..... ше взема верно да го пия без клен, че да видя точно какъв му е (д)ефекта..... щото после ако верно има ефект няма да ми е ясно дали не е било от клена.... :)
Почвам ги от утре по два пак-а, пък да видим... :) Днес гледах един шоколад в нас и много ревах... :D
Не е добра идея да добавиш клен. Пробвай само пака и виж.Аз го почвам в сряда-четвъртък :lol:
Ае с моя сбъркан метаболизъм вече не знам какво да направя.... толкова бавно чистя, че ще се побъркам.... ама айде, няма да слагам и клен, ше го карам само на Cuts, пък да видим туй дали си заслужава ненормалната цена...
точно мислех и аз да пускам пост за АК...
днес си получих доставката от bb.com и изпих първият пак. проблемът е, че аз съм момиче а на опаковката пише че е изключително за билдъри, и се чудех дали не сбърках като го взех? според вас ще има ли някакъв ефект? ... и после забелязах че има 200мг кофеин в него и аз както не пия кафе - няма ли да ми доиде малко силно
а и пише също така че се чистело много вода, което ще рече че като спра да го пия, ако евентуално съм изчистла, че пак ше си кача килограмите ли?
1. пий по 1 пак дневно
2. няма да си качиш килограмите спокойно
3. кофеина си е доста, трябва да пробваш, аз лично и 600mg дневно не го усещам.
——-
ooopps - правописна грешка :) -fixed
03.07.06
12:51
Can women use Animal Cuts? My girlfriends keep bugging me about it.
Yes. While Animal products have been formulated for the hardcore male bodybuilder, women have been safely and effectively using Animal Cuts with dramatic results. Unlike 99% of all the fat burners out there, Animal Cuts is more than just a thermogenic. Animal Cuts targets 9 important functions associated with fat loss, not just 1. Best of all, unlike other conventional fat burners, Animal Cuts, because of its time-released formula, will not create the jitters and racing heart.
magenta, колко лева ти излезе като поръчка от ББ.ком?
емзо, ти ако ти ако 600 ГРАМА не усещаш .. не знам какво би ти действало :lol:
мерси за отговорите - успокоих се малко
иначе ми излезна 58 евро, НО в поръчката ми имаше и л-карнитин + 25$ за поща
но пак съм на далавера защото във фитнесшопа само АК струваше 75 евро. тея са луди да слагат такива надценки като се има в предвид колко струва в Америка
Някой може ли да каже, каква е разликата между двата различни цвята на упаковка на Animal Cuts?
http://www.global-nutrition.de/abnehmen/animal-cuts.jpg
http://a1468.g.akamai.net/f/1468/580/1d/pics.drugstore.com/prodimg/95438/300.jpg
Всички тези хапчета в пакетчето наведнъж ли трябва да се вземат? :roll:
Просто различни опаковки, 1та ако се не лъжа с надписа FREEсе появи веднага след забраната на ефедрата, мнение за продукта написах в другата тема :)
Да, на веднъж се пият, 9бр. са.
[quote author=“emzo”]Просто различни опаковки, 1та ако се не лъжа с надписа FREEсе появи веднага след забраната на ефесрата, мнение за продукта написах в другата тема :)
Да, на веднъж се пият, 9бр. са.
да-долнич-червения има ефедрин а горния няма
Леко не си наясно.... и долния, червения няма ефедра... аз имам от червената т.е. новата опаковка... и няма ефедра вътре ;)
Благодаря!
Разкажете сега има ли ефект от него. С килограмите имам впредвид... :roll:
31.07.06
12:32
Az imah goljam efekt ot animal cuts , napravih dva kura po 20 dena s 10 po4ivka mejdu tjah i svalih okolo 10 kg pri polojenie 4e bjah v zastoi cjal mesec i ne mrudnah ni e dno kilo nadolo a bjagah kato kon i pazeh striktna dieta, podobrih zna4itelno relefa, na dieta sum ot 4 meseca i edva kogato vzeh cutsa usetih goljama razlika, a i postijenijata mi na bjaga6tata puteka sko4iha nagore, kato edinstven nedostatuk 6te poso4a cenata , no v kombinacija s aerobika i prili4na dieta se postigat otli4ni rezultati s animal cuts , davam my 9 po desetobalnata.
При мен промяна на теглото няма.... може би 1-2 кила (на фона на 120кг. тегло), но това за мен нищо не е.... но не съм на НВД... но не съм и на нормално хранене т.е. не ям каквото си искам.... в дните, когато не тренирам съм на много малко въглехидрати (100-120), но когато тренирам съм на поне 300…
Определено обаче мога да кажа, че се позачиствам.... виждам го по ръцете и раменете...