31.07.06
13:38
Имам един въпрос различен от останалите.Значи аз се занимавам със фитнес от 6 месеца през които не съм тренирал особенно сериозно си признавам,преди това съм тренирал и съм спирал,казарма,проблеми и тн.И сега идва ред на въпроса ми как да направя симетрично тяло това ме интересува и за пример ще дам Вин Дизел и точно такова тяло искам да направя.Сега ми се иска някои които знае как се постига това да каже,зашото тук има доста хора но се извинявам за това което ще кажа,но голяма част от тях са много некомпетентни.Въпроса ми е само към онези които са постигнали таква симетрия как се постига с ценанта на какво и ако може да ми кажете хранителния режим и хранителните добавки които да позлвам,а сьщо така и химията която трябва да измия с две думи цялостния режим?Значи парите не ме притесняват и за това няма да се огранича,просто съм съгласен на всичко за такова тяло.
Забравих да кажа,че съм на 23години,тежа 88кг,висок съм 188см,гръдна обиколка 108см,талия 92см,ръка 41см.
П.С. Не приемам критики,ако някои не му харесва това което съм написал да не се занимава да ми пише.
Само 1 нещо, не го приемай като критика - що не потренираш сериозно 1 година без химия да видиш резултатите и т.н. Мн неща може да се изменят дотогава.
31.07.06
14:40
Не го приемам като критика:-)
Значи като казах химия нямах предвид това да е основата,просто исках да чуя кои как е направил такова тяло с какви препарати,дали е спазвал стори хранителни режими,колко често тренира за колко време е направил това симетрияно тяло и от какво положение е започнал.Доста неща са,не е само химията,тя е само част от всияко това.
31.07.06
15:29
Пич ,най-важното е постоянството . Трябва да тренираш сериозно и да откриеш кое е най- добре за теб. Тук вссеки може да ти каже прави това, прави онова но всичко е много индивидуално и не се знае дали за тебе ще е добре .
Едно такова тяло каквото ти искаш да постигнеш се постига с много труд в залата , правилно трениране + хранителен режим с точните добавки .
Най- добре е да те види някой фитнес инстуртор и да ти направи точна програма, която да отговаря на твоите възможности.
Защото тука може много да си говорим на изуст а ти да нямаш файда.Има много специфични неща ,които е трудно да се кажат и направят от разтояние.
:wink:
31.07.06
15:50
[quote author=“BIG PICHAGA”]Пич ,най-важното е постоянството . Трябва да тренираш сериозно и да откриеш кое е най- добре за теб. Тук вссеки може да ти каже прави това, прави онова но всичко е много индивидуално и не се знае дали за тебе ще е добре .
Едно такова тяло каквото ти искаш да постигнеш се постига с много труд в залата , правилно трениране + хранителен режим с точните добавки .
Най- добре е да те види някой фитнес инстуртор и да ти направи точна програма, която да отговаря на твоите възможности.
Защото тука може много да си говорим на изуст а ти да нямаш файда.Има много специфични неща ,които е трудно да се кажат и направят от разтояние.
:wink:
Абсолютно вярно.
31.07.06
17:01
Напълно съм съгласен с всичко това,но ще прозвуги гпупаво ако отида при някои инструктор(а аз не познавам сериозни такива) и му кажа “абе искам да стана като Вин Дизел” все пак наистина звуяи глупаво,но ако ме насочите при кои да отида на място и да си поговорим да ми направи хранителния режим,добавките които да взимам и тренировката да ми направи ще съм му страпно задължен?
31.07.06
17:35
Щом си от София, мога да ти препоръчам Недик Недев-потърси го и няма да сбъркаш. Който го е послушал, е останал доволен :D
То и от инструктор до инструктор има голяма разлика. Аз съм ходил така и един ти каже едно, друг друго, всички са познавачи и разбирачи и накрая който не разбира като мен да се чуди какво по-напред да прави и кого по-напред да слуша. :evil:
31.07.06
22:14
по принцип е така за инструкторите в смисъл всеки различно ще ти каже(почти де),за това ми се ще при някои дето разбира.Слушал съм за Недик,че бил стар химик,а какво ще кажете за Димитър Димитров? Тои има магазин в младост до Била и преави програми,хранителни режими?
Мислех си при Крика да ходя,ама тои човека адски прост и не ми се ще при него 8)
31.07.06
22:23
Недик е добър с голям стаж е и ги разбира нещата.експирементирал е много неща върху себе си и може да му се довериш.
01.08.06
17:00
Славия Спортекс, всяка сутрин през седмицата, до към 13.00 часа.
Като гледам предаването на Недик, бих ти го препоръчал също, защото и според мен ги разбира тея работи :wink:
04.08.06
11:16
И аз съм за Митко Димитров или Ангел Трендафилов / Ачо /
04.08.06
11:28
Иди при Као :) (в случай, че искаш да тренираш натурално)... едно мога да ти гарантирам - няма да ти развали здравето и щи каже за к’во да си даваш парите и за к’во - не! И вземи чети изданието, форума и се учи. Всеки изминат месец ще задаваш по-смислени върпоси.
da e ama za normalno simetrichno hubavo tqlo ti trqbva ne super tochen hranitelen rejim ami trqqt ti nqkoi drugi dobavki i da se lishish ot nqkoi hrani
извинете че писах не както трябва но да кажа аз примерно сега тренирам яко 4 пъти седмично и не ям сладко не ям хляб не исползвам олио и такива работи пържено не ям такиа тестени работи не ям това ти стига и яко трен и си хапваш всичко останало и ще имаш нормално хубаво даже доста тяло няма да си супер голям и релефен но до колкото ти е дал гена :)
03.10.09
21:35
А ти глупав ли си, че не видя темата от кога е?!?
Вече си трябва тест за интелигентност преди да може да се регистрираш,
така не може да се продължава..