Моделиране на тялото

26.04.06
09:45

Здравейте,
От три месеца спортувам редовно с крос тренажор и се чувствам страхотно. Благодаря ви, че ме подкрепихте  :) , защото в началото имах чувството, че вместо да отслабвам, качвам кг.
Свалих 3 кг и нямам нужда от повече общо отслабване. Иска ми се да преоформя тялото си, т.е. да намаля някои обиколки чрез развиване на мускули. Знам, че това се прави в Холивуд - не може една мацка току що родила с 15 кг +, след 6 месеца да изглежда перфектно с тесен ханш и страхотна гръдна обиколка.
Предполагам, че нашите бодибилдери са също толкова добри. Ако някой е постигал такива резултати, нека да сподели  :idea: . И ако някой с опит може да ми предложи програма (срещу заплащане) - ще бъда благодарна.
Поздрави!

17.07.06
17:13

Потърси в Интернет за Моника Брант. Със сигурност можеш да намериш някои нейни примерни програми. А като става въпрос за женски фитнес тя си е класически модел. В последните 2 броя на Iron Man (БГ версията) гледах статии за нея, но май бяха предимно неща за хранителния и режим. В Интернет със сигурност ще има и за тренировъчния и режим.

Кажи кои части от тялото ти искаш да оформиш, за да ти се даде конкретен отговор на кои упражнения да наблягаш. :wink:

01.08.06
17:13

Бях на почивка и затова не съм прочела постовете ви.
Искам да сваля малко обиколка от ханша, хълбоците и корема. Подозирам, че ако отслабна, това ще са последните места от които ще сваля. Предполагам, че има някакви начини да се изолират малки мускулни групи и да се тренират само тях. Може би тренирането на мускулите в долната част на гръдния кош ще успее да издърпа мускулите от долната част на корема  :roll: . Звучи логично, но само гадая.
Може би вие знаете как?

Ето това упражнение ще ти помогне : http://www.bb-team.org/exercise/000068.php , а иначе ако си дадеш меил-а ще ти пратя няколко снимки с други подходящи упражнения за същата област.

04.08.06
13:31

Благодаря MI5 :) ,
Това е нещо по-различно от класическите коремни преси, които изобщо не харесвам и дори считам, че само увеличават обема на корема  :x .
А каква тежест според теб да използвам? Имам само 3кг гирички, но ще си купя нещо по-тежичко. Имай впредвид, че съм доста нетренирана.
Ето и мейла ми да ми изпратиш още упражнения: mary_russ@mail.bg

04.08.06
15:03

Според мен от само 3 месеца трен. не може да си дори и на половината от добрата структура която може да се изработи с тренировки.

По мое мнение, ако просто правиш нормални трен. в зала за жени за цялото тяло примерно 2 пъти в седмица и всяка втора седмица да си въртиш различни упражнения. И ходиш да бягаш /или някакво друго добро кардио/ с времето ще напредваш.

И не гледай разните там холиводски флюрци какво правят и как изглеждат, нищо не може да копираш от тях. така или иначе.

А по-важното е храненето.

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1