? За Витамините

Темата е заключена.
TH

27.07.06
17:31

За Витамините имам въпроси ...
какви витамини взимате и какво бихте ми препоръчали ..като фирма и характеристики , цена , и покл колко се взимат

трябват ми комплексни витамини .. на таблетки разтворими примерно .. които да съдърждат всички необходими витами като единици и количество

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:53.

SP

27.07.06
17:50

Ми купи си просто мулти витамини примерно дейли формула на Юмивърсал. А иначе всичко си пише на опаковката.

01.08.06
16:57

Тези комплексни витамини са ми много интересни. Част от витамините са мастно, а други-водноразтворими. Тогава какво получаваш в една капсула или хапче? По-добре си вземи SPA Pak на Юниверсал или имаше едни на ISS, също пакче.

01.08.06
21:30

Има статии написани прочети.

Вземи някакви, примерно на Центрум. /прецени си с цените и съдържанията/

Взимат се сутрин по 1 хапче.

Според мен разтворимите са значително по-скапани като продукт. /Кофти усвоими/

01.08.06
23:59

всякви пакове и витамини съм пил, ама по-добро от ANIMAL PAK няма!!

02.08.06
09:10

[quote author=“johnrambo”]всякви пакове и витамини съм пил, ама по-добро от ANIMAL PAK няма!!

Аз не съм пробвал други от разни леки Центруми и от тоя род...

Струва ми се, че с тези строго за спортисти, ще направя хипервитаминоза, а това хич не е добре...

Мен ме цепи глава от Анимал Пак  :shock:

02.08.06
14:31

[quote author=“manson”]Мен ме цепи глава от Анимал Пак  :shock:

еми аз взимам само в тренировъчни дни преди тренировка и съм много доволен. Това е може би единствения продукт витаминен който има чувствителен ефект! А и няма защо да се притесняваш от хипервитаминоза, защото мастно разтворимите витамини са в нормални дози. като вземеш преди тренировка се усвоява много добре. В момента пия суроватъчен протеин, аминокиселини и Анимал Пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1