27.07.06
17:31
За Витамините имам въпроси ...
какви витамини взимате и какво бихте ми препоръчали ..като фирма и характеристики , цена , и покл колко се взимат
трябват ми комплексни витамини .. на таблетки разтворими примерно .. които да съдърждат всички необходими витами като единици и количество
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:53.
27.07.06
17:50
Ми купи си просто мулти витамини примерно дейли формула на Юмивърсал. А иначе всичко си пише на опаковката.
01.08.06
16:57
Тези комплексни витамини са ми много интересни. Част от витамините са мастно, а други-водноразтворими. Тогава какво получаваш в една капсула или хапче? По-добре си вземи SPA Pak на Юниверсал или имаше едни на ISS, също пакче.
Има статии написани прочети.
Вземи някакви, примерно на Центрум. /прецени си с цените и съдържанията/
Взимат се сутрин по 1 хапче.
Според мен разтворимите са значително по-скапани като продукт. /Кофти усвоими/
[quote author=“johnrambo”]всякви пакове и витамини съм пил, ама по-добро от ANIMAL PAK няма!!
Аз не съм пробвал други от разни леки Центруми и от тоя род...
Струва ми се, че с тези строго за спортисти, ще направя хипервитаминоза, а това хич не е добре...
02.08.06
10:16
Мен ме цепи глава от Анимал Пак :shock:
еми аз взимам само в тренировъчни дни преди тренировка и съм много доволен. Това е може би единствения продукт витаминен който има чувствителен ефект! А и няма защо да се притесняваш от хипервитаминоза, защото мастно разтворимите витамини са в нормални дози. като вземеш преди тренировка се усвоява много добре. В момента пия суроватъчен протеин, аминокиселини и Анимал Пак.